2777
2789

پس میگفتن سن رابطه ی جنسی به ۱۳ رسیده بیراه نگفتن

💔(((

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

یا خدا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همین سایت روزی چند تا تاپیک هست کاملا مشخصه استاتر یک کودک بچه سال که رابطه داشته حالا از بارداری میترسه و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راه غیرجنسی هم احتمالش زیاده یک نفرو میشناسم از راه غیرجنسی گرفته

این درسته ولی سن رابطه جنسی اومده پایین

من هشتم بودم ی سری همکلاسی داشتم ک‌ رابطه داشتن اون موقع

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

تو هوا هم هست میگن رو دست بشینه طرف میگیره 😏😏😏

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه باید با محدودیت های معقول بزرگ بشه و پدر و مادر رفیقش باشن

بچه ای که ول شده هم گستاخ میشه هم هر چیزی رو امتحان میکنه ، حالا یا پدر مادر به اسم ازادی ولش کردن یا زن و شوهر با هم خوب نیستن و بچه نه تربیت شده نه دل خوشی از خونه داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

چجوری؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

این درسته ولی سن رابطه جنسی اومده پایینمن هشتم بودم ی سری همکلاسی داشتم ک‌ رابطه داشتن اون موقع

اره خب باور کن سن رابطه به کلاس ششم هم رسیده 

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...