2777
2789

حالم خیلی بده سومین ساله کنکورم در حدی که الان ۲۰ تا استامینوفن کودئن رو قاطی کردم توی آب خواستم بخورم از خدا ترسیدم فکر میکنم همه مطالبی یادم رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرت اشتباهه

تو جمع بندی میبینی خیلی جاها یادته

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

وای دقیقا منم رشته ام هم انسانیه همش حفظیه

عین من😶

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خجاااالت بکش آخر راهیم دیگه 

موقع جمع بندی هم اوکی میشی سه سال پشت نموندی آخرش خودکشی کنی 

عااا اینم بگم من مشاورمم سال سوم قبول شده رتبه ۵۰۰و خورده ای آورده

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

عزیز یه چیزی هست به اسمممم جمع بندییییی

اول یه ازمونی میزنی میینی چیا یادت رفته ومیری ادن قسمتارو دوباره مرور میکنیی

سرچ کن  تو تلگرام  جهشینو(موسسه مال استاد قضاتیه) اونجا مشاوراش کارگاه گذاشتن برا این موضوعععععع

جهت دلگرمییکی از اشناها از اسفند شروع کرده پزشکی بهشتی شهریه رداز قبول شده با دوسال پشت موندن

کار نشد نداره  خواهر من میدونی من هی امسال گفتننننن کنکورررررر فقططططط اردیبهشتتتتتت فقطططط هیچی ما اردیبهشت رو دادیم تیر رونرفتیم گفتیم اردیبهشت بالاتره همه کسایی که تیر داده بودن قبول شدن تیرم اتفاقا ترازشون بیشتر بود نا امیدی چیه به حرف مشاورا گوش نباید داد و فقط تلاش کرد بعدم که 60 درصد نهاییه که خیلی مهمه