2777
2789
عنوان

خیلی از خودم عصبانی هستم

189 بازدید | 17 پست

امروز جلسه انجمن مدرسه ی پسرم بود من اعتراض کرده بودم چرا معلم آنقدر آیه گفته حفظ کنن،و گفته بودم چرا انقدر سختگیری هست پسر من دوسال پیش اضطراب جدایی داشت و خودمون میرفتیم مدرسه میموندیم سر جلسه من گفتم باید سختگیری کمتر باشه یهو مدیر پرید بهم خانم فلانی من سه ساله دارم بچت رو تحمل میکنم شما خودتون بچه مدرسه ای شدید با اینکه امسال خوب شده پسرم انگار اونجا دهانم رو ماست بستن هرچقدر دلشون خواست تحقیرم کردن خیلی ناراحتم چرا لال شدم و هیچی نگفتم😭😭😭با اینکه پسرم بچه ی مودبی و آزاری واسه کسی نداره فقط اضطراب جدایی داشت اومدم خونه ناراحت بودم شوهرم رفت با توپ پر مدرسه مدیر گفته بود من اینجور نگفتم همسرت به خودش گرفته،امسال صددرصد مدرسه رو عوض میکنم از بی عرضگی خودم ناراحتم😭😭😭😭😭😭

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

از ظهر که اومدم خونه به شدت ناراحتم نه ناهار خوردم نه میدونم میخوام چکار کنم 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از بچگی همینطورم از بحث میترسم حالم بهم میخوره آنقدر ترسو هستم

صبر کن تلافی کن اینا خیلی پرو شدن

چکار کنم؟مدرسش رو مه عوض میکنم امسال چون بخاطر همین گریه های سال قبل پسرم برچسب لوس بودن بهش زدن و اعتماد بنفس بچه هم گرفته شده

الآن ناراحتیم از اینه که جواب ندادم بگم بچم چکار تون داشته که تحمل کردید

عوض کن قبل ش ب. ر ی ن بهشون

شونرم رفت مدرسه گفت مدیر دست و پاش می‌لرزید افتاده به غلط کردن 

خوب کرده رفته

ولی اونا جلوی اون همه مامان هر چی خواستن گفتن راستش یه مقدار جواب ندادن بخاطر پسرم هم بود گفتم شاید قبول نکنه سال بعد مدرسش عوض کنم خیلی باهاشون در نیفتم

خب برو شکایت کن آموزش پرورش هست

چی بگم آخه؟من ناراحت بودم معلم از بچه حفظ آیت الکرسی خواسته مثلا مدرسه غیرانتفاعی چقدر پول دادیم 

1 ماه دیگه از مدرسه نمونده ولشون کن. سال دیگه مدرسه ش عوص کن

آره از الآن دارم روی مخ بچه کار می کنم مدرسش عوض کنم