2777
2789
عنوان

سوراخ شدیم والا بسه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 38 پست
🟡🟡🟡🔴🟡🟡🟡🔴🟡🟡🟡🔴🟡🟡🟡🔴🟡🟡🟡🔴سلامکاربرانی که دی و بهمن و اسفند ... معمولا عضو شدن این مشک ...

مرسیی ازتون حداقل بدونم مشکل چیه❤ولی خب چرا اینجوریه یعنی چی چک میکنن😭😂💔

اون کار هم اشتباهههر کی با هر اعتقادی که داره زندگی خودشو بکنه و احتراما سر جاش باشه.کسی کسی رو قضاو ...

آره والا کاش درک کنیم همه 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فرقی نداره توی تاپیک مذهبی ها هم غیر مذهبی ها میان اظهارفضل میکنن و مسخره میکنن

اونم غلطه دیگه

کسی که میاد این کار رو میکنه اونقدی از بعضی مذهبیای افراطی صدمه خورده و حرف شنیده که تا کوچکترین چیزی ببینه سریع گارد میگیره🤦🏼‍♀️

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

مرسیی ازتون حداقل بدونم مشکل چیه❤ولی خب چرا اینجوریه یعنی چی چک میکنن😭😂💔

خواهش می کنم.

💙💙💙

الان وضعیت کل کاربران جدید این طوریه ❗️

اول پست و تاپیک هاتون مثل بقیه راحت منتشر نمیشه قبلش چک می کنن بعد منتشر میشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بخدا اخلاقم ندارن یعنی یدونشونو ندیدم با اخلاق باشنهم فضولن هم انگار کره زمین کلا ارث باباشونه

واقعا😂🤦🏼‍♀️

چرا سایت اینجوریه ی کامنت همون اول گذاشتم هنو نیومده

اره گیره

واسه منم دیشب اینجوری بود الان خوب شده

من نظرم اینه همه حق دارن با احترام توی تاپیک شرکت کنن و نظر بدن ، فقط نظر بدن و مباحثه بین همه باشه ووووووولی با کمال احترام و شخصیت ،فک کنید ی جمع خانوادگی نشستیم دور هم ، خواهر ، برادر ، پدر ،مادر ،بچه و..... و در مورد موضوعی  داریم صحبت میکنیم آیا اونجا کسی روش داره فحش و بدو بیرا بگه ؟ طبیعتاً نه ،

پس اینجام در کمال احترام باهم بحث و تبادل نظر کنیم ، هرکس هم خواس جوو بد کنه فقط بی پاسخ ‌ازش عبور کنید ،دوبار که جوابشو ندید خودش می‌ره 

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من نظرم اینه همه حق دارن با احترام توی تاپیک شرکت کنن و نظر بدن ، فقط نظر بدن و مباحثه بین همه باشه ...

درسته کاملا