2777
2789
عنوان

این رمانارو کسی خونده

129 بازدید | 11 پست

ی کتابی بود دختره اسمش الهه بود 

بعد ازدواج کرد ی اتاقی داشت شوهرش که قفل بود 

بعد که قفلشو باز کرد عکسا و دفتر خاطرات شوهرشو دید 

فهمید ی دختری تو زندگی شوهره بود اسمش الهام بوده 

و قیافشم شبیه این بوده برا همین اومده این زنشو گرفته چون شبیه اونه 

یکی دیگه بود دختر پسره همسایه بودن 

بعد میرفتن تو رویا تو خیال با وسایل خونه پسره مثلا رو درخت بودن یهو سر ازجنگل در میاوردن 

سر از ی شهر دیگع کنار رودخانه ی همچین چیزی 

اخرش دختره با یکی دیگه ازدواج کرد و از اون فضا دور شد 

جفتشم کتاب چاپی بود 

کسی خونده؟؟؟؟ 

اسمشو میدونین؟

من خیلی سال قبل خوندم اسمشو میخام یادم نیس

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

نخوندم ولی اکثررمانای الان داستاناشون اینطوریه😐😂

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخوندم ولی اکثررمانای الان داستاناشون اینطوریه😐😂

اره اما نتی و تلگرامی نبود چاپی بودن

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

رمان درست حسابی چی بخونم؟

یه سریا خیلی معروفن ایرانی مثلا گناهکار تعریفشو شنیدم یکی بود الان اسمشو یادم نیست فقط میدونم ط داشت و س😂

تا تباهی قشنگ بود بر اساس واقعیت از این ابکیا نیست 

کتابم که بخوای که دیگه مثلا سووشون بوف کور راز شوهر اهو خانم

خارجی کیمیاگر کوری صد سال تنهایی بینوایان سریالشو دیدم کتابخانه نیمه شب 

اما رمان صحنه دارم خواستی بگو بهت بگم😂😑

یه سریا خیلی معروفن ایرانی مثلا گناهکار تعریفشو شنیدم یکی بود الان اسمشو یادم نیست فقط میدونم ط داشت ...

بگو رمان صحنه دار ها تو   

خارجیه یا ایرانی

الان تازه نیازت شده؟😂پنجاه طیف خاکستری خارجیه اسیر دزدان دریایییه چند تا دیگم خوندم اونا دیگه خیلی ...

خخخ دیر میام سایت 

حالا ک دیدم گفتم خبر داشته باشم 

پنجاه طیف نصفه خوندم ول کردمم 

اسیر دزدان دریایی ایرانیه یا خارجی؟

خخخ دیر میام سایت حالا ک دیدم گفتم خبر داشته باشم پنجاه طیف نصفه خوندم ول کردمم اسیر دزدان دریایی ای ...

نویسندش ایرانیه ولی شخصیتاش خارجین

در اصل نویسندش فارسی زبانه ولی ایران زندگی نمیکنه انگلیس بود فکر کنم

یه سریا خیلی معروفن ایرانی مثلا گناهکار تعریفشو شنیدم یکی بود الان اسمشو یادم نیست فقط میدونم ط داشت ...

کتاب مثل سووشون و بوف کور هم اگ خوندی بهم معرفی کن