2777
2789

سلام من چند تا دندونم و کشیدم چند سال پیش. حالا میبینم همون ها باعث شده هم دندون های دیگه ام‌کج بشن و هم‌خوردن واقعا سخت شده برام. میخواستم بدونم آیا اورتودنسی میشه کرد؟یا باید جای خالی اون دندون هام و ایمپلنت کنم؟؟بعد اورتودنسی کنم؟ دندون هام بخاطر کج بودن هم‌دارن پوسیده و سیاه میشن.

خدا میدونه‌چقدر خرجش بشه.‌ولی واقعا دلم‌میخواد یکی دو تیکه طلاهام و بفروشم و برم دندون هام و درست کنم.‌راستی چند تا دندونم هم خرابه. قبل اورتودنسی اونا رو باید درست کنم؟

هر دوش نیازه، برای این‌که ببینی کدوم اولویت داره باید با دندون‌پزشکت مشورت کنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوش نیازه، برای این‌که ببینی کدوم اولویت داره باید با دندون‌پزشکت مشورت کنی

خوب همون نمیدونم اول پیش کدوم دکتر برم. امروز به دکترم‌زنگ زدم .‌منشی گفت دکتر فقط دندون درست میکنه. تخصصی توی ایمپلنت و اورتودنسی نداره.‌گفتم مثلا بپرسم باید چکار کنم

خوب همون نمیدونم اول پیش کدوم دکتر برم. امروز به دکترم‌زنگ زدم .‌منشی گفت دکتر فقط دندون درست میکنه. ...

از هوش مصنوعی پرسیدم:

۱. عصب‌کشی و ترمیم دندان‌های پوسیده

2. کشیدن دندان‌های غیرقابل نگه‌داشتن

3. جرم‌گیری و بهبود سلامت لثه‌ها

4. ایمپلنت (در صورت نیاز و با نظر پزشک)

5. ارتودنسی (در صورت لزوم، پس از درمان‌های اصلی)

بهترین کار اینه که با یک دندانپزشک مشورت کنی تا برای وضعیت خاص خودت یک برنامه درمانی دقیق بده.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.