2777
2789
عنوان

اگه بفهمین ی پسری رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 131 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بعضیا براشون مهم نیست و با هزار نفر در ارتباطن و ماها ک پاک هستیم قربانی اینجور ادمایی میشی ...

وای چند روز پیش یه مطلبی رو خوندم که تو ایران سن رابطه جنسی به ۱۳ سال رسیده و تقریبا ۴۵ درصد دبیرستانیا رابطه داشتن

واقعا ترسناکه 😨

اره اکس من اولین رابطش با من بود بعد منم الان با کسی نی

اگه پسر پاکی بود با تو هم رابطه برقرار نمیکرد قبلش باهات ازدواج میکرد

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من خودم مشکلی ندارم دوست دختر داشته باشه قبلا ولی اینکه ساعتی انجام بده خیلی فرق داره به نظرم 🥲بازم ...

ببخشیدا...دیگه آنتن کاریی یه ساعت و روز نداره،،ازشماهن اجازه نمیگیره،،هیچ نمیفهمی کی شد!

🤣🤣والا بخدا ما که بچه بودیم اصلا فرق دختر و پسرم نمیدونستیم

به جان خودم تا دوران دانشجویی هیچی نمیدونستم دانشگاه واحد جمعیت و تنظیم خانواده پاس کردیم اون جا هم استاد گفت مباحث خاک برسری را همه را یه جلسه تدریس میکنم که دقیقا من همون جلسه را شرکت نکردم بعد ها یه چیزایی از بچه های دانشگاه می شنیدم ولی بازم خیلی تو باغ نبودم

وقتی ازدواج کردم ۲۵ ساله بودم  فکر میکردم فقط به تعداد فرزند باید رابطه داشت مثلا سه تا بچه میخوای سه بار 

بعد ها متوجه شدم این میتونه همیشگی باشه 

یعنی در این حد غافل بودم بعد نسل جدید   

فراوان...چون اعتیاد دارن

اعتیاد به چی؟ هرزگی 😠

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔