2777
2789

بچه ها من خودم پوشش و اعتقاداتم برام خیلی مهمه و از خانواده ی اصیلی هستم،از اول هم بدون اجبار خانواده همیشه باحیا و سنگین رفتار کردم. خودم وجدان دارم و میدونم چی درسته چی غلط.

اما شوهرم یه جوری بددله که انگار اگه اون ولم کنه میرم خراب میشم

خیلی خیلی حس بدی دارم.

از اول ازدواج محدودم کرده

دارم دل مرده میشم

نه حق دارم لباس مناسب سنم یا لباس رنگ روشن و شیک بپوشم آقا زورش میگیره 

نه حق دارم تنها جایی برم

نه حق دارم به خودم برسم وگرنه آقا زورش میگیره.عروسی ها برم میکاپ شینیون باهام قهر میکنه،لباس عید جدید بپوشم خانوادش چشم غره میرن، اگه برای چیزی ذوق کنم شادی کنم بهم میگه دیوونه بازی درنیار

خیلی دوستم داره هیچی برام کم نمیذاره.توی همه ی تصمیمات بزرگ زندگی نظر منو مهم میدونه.ولی همش میترسه ازش سر بشم بذارم برم

حس یه زندانی...یه اسیر...رو دارم....

میگه برای خونه دوربین وصل کنیم!

بچه ها نمیتونم طلاق بگیرم

خیلی ظاهر موجهی داره بین مردم،اگه به خانوادم هم شکایت کنم شوهرم اینطوریه،میگن تو‌لیاقت این شوهرو نداری.

آبرومو برده پیش مامانم اینا.خواهرم همش تیپ های آنچنانی میزنه تولد و مراسمات لاکچری میگیره بعد منو راه نمیدن میگن شوهر این از دماغش درمیاره،یا فکر میکنن من آزادی و‌ شادی اونا رو میبینم حسادت میکنم.

کلا خانوادم هم از ما زده شدن،به خواهرم بها میدن فقط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد🥺

مشاور ببرش

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بحث چادر نیست 

ایشون پارانویید هستن 

چطور تحمل میکنی 

دوربین بذارن؟ 

عذر میخوام ها دارن علنا به شما توهین ناجور میکنن 

تهمت میزنن

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

چقدر برعکس همیم 

همه ی اینکارایی که شوهرت دوس نداره رو شوهر من دوست داره 

و من حوصله انجام دادنشو ندارم 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

میگم یه چادر بندازم سرمولی زیرش لباسایی که دوس دارم بپوشمدرسمم بخونم برم دانشگاهبلکه از اینکاراش دست ...

نه نمیشه ایشون خیلی واضح بیماری روانی دارن

متاسفانه پارانویید ها با مشاوره هم خوب نمیشن

یا باید تحمل کنی یا فرار