2777
2789
عنوان

مامانا بیاید یه لحظه

33 بازدید | 6 پست

سلام من اولین تجربه بارداریم هستش

باید برای غربالگری اول و ان تی و اینا برم دکترم فقط برام نوشت نگفت باید چیکار بکنم میشه اونایی که تجربه دارید راهنماییم کنید

این غربالگری آزمایشم داره درسته؟ میخوام بدونم اول آزمایش یا سونو ؟ همون روز باید انجام بدم ؟ 

و یکی هم که یازده هفته و چند روزم برام گلوگز نوشته ی بار ناشتا ی بارم دوساعت بعد از صبحانه همون روز 

همین ی باره گلوکز یا نه ؟ هفته های بالاترم انجام باید بدم

آزمایش و سونو تو یک روز انجام بده جواب سونو همون لحظه میدن جواب آزمایش چند روز بعد ‌.فرقی نداره هرکدوم اول انجام دادی.

آزمایش گلوکز هم همین یکباره ..هر دو آزمایش تو یک روز با فاصله ۲ساعت انجام میشه.باید وقتتو آزاد کنی نصف روز

از یه مرکز سونو خوب زنگ بزن وقت بگیر از ۱۱ هفته و ۴ روز تا آخر ۱۲ بهترین موقعش هست  فکر کنم بعدشم جواب سونو رو بگیر از اونجا برو آزمایشگاه.روز دقیقش رو بهتره از دکترت بپرس کی بری  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه مرکز سونو خوب زنگ بزن وقت بگیر از ۱۱ هفته و ۴ روز تا آخر ۱۲ بهترین موقعش هست فکر کنم بعدشم جو ...

دکترم چون دکتر خوبی نبود دیگه همون یه بار رفتم پیشش همینارو نوشت میخوام دیگه یه دکتر دیگه انتخاب کنم