2777
2789

مادرم داشت عمل کرد.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیبروم که باس عمل کنیاما پولیپم خداروشکر حس میکنم افتادهیه دکتر رفتم خدا خیرش بده بهم یه دارو دادبا ...

میگی چی بود.....من لکه بینی دارم.‌‌‌دوفاستونم خوردم نصف پریود شدم....اعصابم خرابه همش گریه

الان پولشو ندارم دم عیدی ....اعصابم خراب میشه لک مبینم

زیاد نمیشه عزیزم 

من پرسیدم بیمارستان دولتی  دستمزد جراح فقط ۶ تومنه

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

من لکه بینی دارم......شوهرمم رابطه میخواد مجبورم از مقع داشته باشم......دکتر نگفت عمل.....۷میله دوفا ...

منم همینطور بودم، خیلی رو اعصاب بود...کل رحمم درگیره،،بعد زایمان ، لکه بینیم خوب شد، فقط چند روز اول خونریزیم خیلی شدیده فقط ترنسید میخورم... 

از مجردی درگیرم... ویزان، وروژست، آمپول ۳ ماهه...همه رو امتحان کردم، عملم نمیشه، خطرناکه برام‌

علایمش چی بود

خون ریزی شدید..دیگه راحت حسشون می کرد..فیبروماش رو عمل کرد کلاً خون ریزی قطع شد..الان فقط پولیپ داره.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

پولیپ لکه بینی میاره.

فیبروم خون ریزی میاره.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگی چی بود.....من لکه بینی دارم.‌‌‌دوفاستونم خوردم نصف پریود شدم....اعصابم خرابه همش گریه

دوفاستوم اصلا جواب نیست

نمیتونم بهت بگم عزیزم

شاید بدن شما با بدن من فرق کنه

قرص سرماخوردگی نیست تا بگم داروخونه بگیری

شاید یه واکنش بدی نشون بده بدنت

باید دکتر تجویز کنه

یه قرص هورمونی بود

اینم بگم من بعدش تو یک ماه سه بار پریود شدم 

دکتر بهم گفت اینقدر قرص هورموناتو بهم زده بود

بعدش دوباره دارو خوردم تا خوب شدم

حتی از اولم داشت تجویز میکرد گفت هیچ اطمینانی بهت نمیدم تا بیوفته بستگی به بدنت داره