وای بالایی مون از صبح سر و صدا کرده یه چیزی رو هی می کوبید تو سقفمون سرم داره میترکه از درد چرا بعضیا اینقدر نفهمن یکی با خودشون این کارو کنه خوششون میاد
این همسایه ها رد دادن واقعا واحد بغلیه مام از پنجشنبه شب ی جیزیو. داره میکوبه هر دوسه ساعت قطع میشه دوباره شروع میشه دیروز جمعه بود از ساعت ۸شروع کرده بود ب کوبیدن بعضیا واقعا مریضن شعور نشستن تو اپارتمانو ندارنو لعنت و فحش واسه خودشونو و امواتشون میخرن.مارو ک دیگه روانی کرده
همسایه پایینی ما تو خونه فرش میبافه صداش میاد ولی دلم نمیاد برم بهش بگم اجاره میشینن اوضاع مالیشون خوب نیست ولی تا دخترم یه کوچولو بدو بدو کنه سریع میان در خونه ،ظهرها نباید حتی تند راه بریم صبح هم بچه ان خوابیده اونا هم یه عده صبح میخوابن یه عده بعدازظهر ،دیگه موندم چیکار کنم .
خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
کار هرروزشه؟والله دیوار به دیوار ما با ۲تا بچه وحشی دیوونمون کرده پکیجی از آزارو اذیت هستن به خدا
همسایه نفهم منم همینه هرشب کلی نوه هاش جمع میشن دم واحد ما تا نصف شب اصلا ملاحطه ندارن حق الناس میکنن مدیر بیشعورم فقط بلده پول بگیره شارز خیر ندیده هرچی ام میگم فایده نداره من میگرن دارم بگیره ول کن نیست طبقه بالا بچه ها میان خونه اینا خوب برن تو محوطه بازی کنن مدیر میگه اون خانم مالک هست شما مستاجر یعنی من چون مستاجرم اون مالک هر غلطی بکنه چرا پس شارز ها را نمیگی من مستاجرم عوصی
این ک خوبه همسایمون از آسانسور بالا پایین نمیره پاهاشو مثه حیوووون میکوبه رو زمین یا میدوعه اونم ساعت ۶صبح خدا ازش نگذره انکار یه مشت گوسفندن ترو خدا یکی بم بگه چی بنویسم رو تخته که ببینه آیا این حق الناس نی تازه خیلییییییییی خانواده مذهبین
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بعصی فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن خوب من چه گناه کردم میرم خونه کاری خسته کوفته میام استراحت کنم شروع میشه هر شب هر شب چه خبره آخه همسایه داره اذیت میشه میگن بچه ان خوب از بچگی باید یاد بگیرن احترام به حقوق هم حرفم بزنم فایده نداره یه پسر مجرد بیشعور هم داره یه بار رفتم تذکر بدم میگه ناراحتی گم شو برو بی ادب فکر کردن مالک شدن هر کار کنن منم دارم اجاره میدم خدا بدادم برسه عید
یکی هم هست ساعت 6 صبح قبل کار رفتن آهنگ ترانه را تا ته بلند میکنه هرچی من به مدیر میگم خیر ندیده کار نداره فقط اگه شارز ندم قیامت به پا میکنه ماشین ندارم چند شب قبل نصف شب یکی اومده به قفل در خونم ور رفته بش میگم. دوربین نگاه کن میگه وقت ندارم ساعتش را دیدم گفتم 3 و20 دقیقه تا 3.نیم ده دقیقه. در مجتمع تا صبح با میذاره قفل نمیکنه که اصلا برم بگم عین وحشی ها هار میشه شروع میکنه داد بیداد صدای بلند خیر سرش بازنشسته هست فرهنگی
من یه دونه خشک مونده بود خاستم بکوبم برا گنجشکها بخدا اصلا 5 دقیقه نمیشه هی میترسم میگم حق الناس میشه کارما منو میگیره پتو زیر پلاستیکش، چند لایه کردم ولی بازم خدا شاهده میترسم میگم همسایه طبقه پایین چیزی نگه گذاشتم ببرم رو صندلی پارک بکوبم اصلا زیادم نیست ما این طو. اونا اون طو