2777
2789

خانما خونمون طبقه هشتمه،قفل هوشمند در ورودی هم فعال بود پس احتمال دزد اومدن صفره.

تنها بودم شوهرم نیستش شب برمیگرده.

ساعت ۳ بود دیدم خوابم نمیبره دیگه یه قرص انداختم و خوابیدم،بعد قرص اصلا احتمال نداره تا چند ساعت بتونم هوشیار بشم و از جام بلند شم.

دم صبح بیدار شدم دیدم دارم یخ میزنم خونه،پاشدم رفتم هال دیدم در بالکن تا آخر بازه.

این اتفاق دقیقا یک ماه پیش هم افتاده بود من خودمو زدم به بیخیالی گفتم شاید حواسم نبوده اونموقع هم دقیقا شوهرم شب کار بود.

الان واقعا میترسم اگه کار من بوده و تو خواب راه رفتم خیلی ترسناکه اگه خودمو از بالکن مینداختم پایین چی،اگه کارای بدتری انجام بدم چی.

حال روحیمم خوب نیست،قلبم مریضه،مادرم جلو چشام جون داده،با شوهرم مشکل دارم.

شاید خواب زده شدی توی خواب راه رفتی

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بخاطر قرصیه ک خوردی و هوشیاریت کم شده خودت نفهمیدی چیکار کردی ، قرصو تا مجبور نیسی نخور بخاطر یه بی خوابی و اینا

جن تو ساختمون های نوساز و جدید وسط شهر نمیاد که ، باز خونه قدیمی متروکه بودی یه چیزی

قفل هوشمند خوبه ولی همراه دزدگیر و دوربین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ای وای عزیزم متاسفم احتمال اینکه خودت رفته باشی بیشتره یا اینکه در بالکن خرابه باز میشه .....پس به ن ...

نه در بالکن سالمه اتفاقا از اونایی که از داخل یه قفل کوچولو دارن باید قفلو بچرخونی پایین بعد دستگیره رو بچرخونی تا باز شه.

همینم ترسناکه حالا تو خواب به سرم بزنه بعد باز کردن در بالکن خودمو پرت کنم پایین چی اونوقت.

بالکن قفل نمیشه؟

یه میزی مبلی هم قبل خواب بزار جلوش باز ببین تکرار میشه

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

نگران نباش شاید خودش باز شدهگاهی اوقات پنجره های ما باد که زیاد باشه خود بخود باز میشن

نه خودش باز نمیشه قفل داره باید حتما قفلو بچرخونی بعدش تازه دستگیره رو بچرخونی،نمیدونم چجوری بگم از این حالت کشویی محکماست.

احتمالا بخاطر قرصیه ک خوردی و هوشیاریت کم شده خودت نفهمیدی چیکار کردی ، قرصو تا مجبور نیسی نخور بخاط ...

والا من راضیم جن بوده باشه،تا اینکه خودم راه افتاده باشم تا اونجا رفته باشم،خیلی میترسم اصلا اگه یهو همبنجور پاشم خودمو پرت کنم پایین

عجیبه واقعا مراقب خودت باش گلم تو اتاق بخواب درم ببند که خطری نداشته باشه 🥲

همون خیر سرم تو اتاق خوابیده بودم،شوهرمم باهام حرف نمیزنه بهش بگم،گرچه بگمم میخواد بگه نه الکی میگی ناز میکنی خواب دیدی🤦🏻‍♀️

با قفل خودش قفل میشه،قفل بود اصلا

امشب میزی مبل سنگینی بزار ببین چی میشه

پاکسازی هم انجام بده