2777
2789
عنوان

یعنی دیگه از دست مامانای همکلاسیای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا منم متنفرم . نمیدونم چه مرگشونه دو روز دیگه هم روز معلم !!! کمبود دارن انگار

یعنی از رفتارهای افرااطی و آدم های افراطی گریزونم جز اینکه آدم رو خسته و دلزده کنن کار دیگه بلد نیستن

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
بچه ات رو اون روز نفرستبه مدیر هم علتش رو بگو تا این مسخره بازی ها رو از مدرسه اش جمع کنه .

متاسفانه بعضی از معلما و مدیر شعور کافی ندارن و ذره ای بویی از انسانیت نبردن 

زمانی که ابتدایی بودم مادربزرگم مریض بود و خونه ما بود و به خاطر هزینه های بیمارستانش ما واقعا وضعیت مالیمون بد بود 

مامان من پول کمک به مدرسه نداده بود 

معلمم اومد سر کلاس جلوی ۳۷ تا دانش اموز چنان منو تخریب کرد که هیچوقت یادم نمیره چجوری سر کلاس من گریه میکردم 

هیچوقت یادم نمیره و حلالش نمیکنم 

همیشه زورگو ان

برن گمشن بابا

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

حالا شما میگی معلم و مدرسه ... ما این میخره بازیا رو تو خانواده و دوست و فامیل هم داریم 

امروز بریم فلانی تولدش کیک بخریم کادو بدیم سورپرایز شه

بریم بچه فلانی کارنامه گزفته

بریم فلان بریم  بریم بریم 

خل شدم دیگه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
متاسفانه بعضی از معلما و مدیر شعور کافی ندارن و ذره ای بویی از انسانیت نبردن زمانی که ابتدایی بودم م ...

وای اینا اخه معلم هستن ؟! منم معلم کلاس چهارمم خیلی کتکمون میزد . یه بار موهام رو کشید سرم رو کوبید به تخته