2777
2789
عنوان

زایمان

287 بازدید | 24 پست

سلام خانوما.خواهرشوهرم ازصبح بستری شده برای زایمان هنوزم وقت زایمانش نیس الان37هفته وچهارروزه چون بندناف دورگردن بچه بوده دکترگفته بایدزایمان کنی الان که رفتم بالاسرش گفت ازصبح هنوزیک سانت بازشده تروخدابراش دعاکنین کسی بوده اینطوری انقددیرزایمان کنه  

خدایاشکرت

سوره انشقاق براش بخونين 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

خوب سزارین کنن اگه خطرناکه..فکرکنم فرداسزکنن شنیدم۲۴ساعت بستری باشه طبیعی نتونه سزمیکنن

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم اینجور موقع ها ک بند ناف میپیچه دور گردن بچه سزارین میکنن، ایشالا ک راحت زایمان کنه هم خودش ...

به دکترش گفته سزارین کنین گفته مشکلی نداری میتونی طبیعی زایمان کنی

خدایاشکرت

منم هفته ۳۷ بودم از صب بستری شدم ساعت ۱۰ و نیم شب با چه جون کندنی پسرم دنیا اومد. ایشالا ک ایشونم بچشو سالم دنیا میاره بزودی

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
منم هفته ۳۷ بودم از صب بستری شدم ساعت ۱۰ و نیم شب با چه جون کندنی پسرم دنیا اومد. ایشالا ک ایشونم بچ ...

این طفلک ازصبح تالان دوتاآمپول فشارزدن هنوزیک سانته

خدایاشکرت
این طفلک ازصبح تالان دوتاآمپول فشارزدن هنوزیک سانته

منم دو تا آمپول فشار زدن از ساعت ٥ صبح تا ٣ بعد از ظهر هيچ فايده اي نداشت ولي از ساعت ٣ يهو دردام زياد شد و ٨ سانت شد. البته بماند كه آخر سزارين شدم چون دخترم پايين نميومد 

انشاالله که تا صبح زایمان میکنه بهش چند لیوان بارهنگ بدین بخوره خیلی کمک میکنه زعفران و نبات هم خوبه

مادر شدن خیلی سخته 😍😍

🙏🙏اللهم صل علی محمد وال محمد 🙏🤚🤚🤚🤚💙خدا جونم زندگیمو به تو سپردم بهترینهارو سر راهم قرا بده 💙خدایا حات دلمو از خودت میخوام 🙏🙏🩵🩵             دوستای عزیزم میشه برام دعا کنید برای دل کوچیک دخترم آرزوش خدا بده 🤲