2777
2789
عنوان

گربه ی وحشی

290 بازدید | 33 پست

من دنبال سرپرستی گربه بودم و ی اقایی گفت اینجا یه بچه گربه هس و یتیمه بقیه گربه ها اذیتش میکنن گفتم خب بیارش برا من بردمش دامپزشک واکسن زد و کلا وحشیه غدا بهش میدم میخوره بعد میخوره باز میخاد چنگم بزنه:/۳ ماهشه س روزه اوردمش چیکار کنم درس بشع:)عکسشم میزارم الان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنه ی کثیفی و دردسره ما داریم به خدا اسیر شدم بچه ها دل نمی کنن ازش همه جا موی گربه است هر چی تمییز می کنم باز هست کمرم برید چقدر هم خرج داره غذای مخصوص و خاک مخصوص تمییز کردن خاکش چقدر حال به هم زنه بوی ادرار ... اه من که اسیرم یه عمر بچه داری کردم حالا هم گربه داری می کنم خیلی هم دلسوزم براشون حتی مشتی هم تو حیاط میان برای اونا هم همیشه غذا آماده می کنم یا می خرم .... هی میگم به جای صدقه برای اموات 

اون کم کم بهتون عادت می کنه .کوچولوئه و هنوز می ترسه از غریبه ها  .ناخنت نمی کنه داره باهات آشنا میشه .روش درک اطرافش همینه .صبر کن درست میشه میاد روی سینه ات می خوابه کنارت می خوابه و با هم دوست میشید