2777
2789
عنوان

بازکردن حساب آنلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 89 پست
عزیزم میشه منو راهنمایی کنی که برای پسرم بگیرم؟دقیق بهم بگو چکارکنم 🌹

عزیزم من اینجوری ثبت نام کردم.

برای ثبت‌نام توی زیپاد این کارها رو انجام بده:

1. زیپاد رو نصب کن و با شماره موبایل خودت وارد شو.
  2. مشخصات خودت و فرزندت رو وارد کن (کد ملی، تاریخ تولد و ...).
  3. یه ویدئوی کوتاه از خودت بفرست برای احراز هویت.
  4. عکس شناسنامه فرزندت رو بارگذاری کن.
  5. کارت بانکی زی‌کارت برات ارسال می‌شه، بعد از دریافت توی اپلیکیشن فعالش کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اینجوری ثبت نام کردم.برای ثبت‌نام توی زیپاد این کارها رو انجام بده:زیپاد رو نصب کن و با شما ...

اخه شماره سریالم اوکی نمیشه فک کنم بخاطر این باشه انگلیسی تایپ نمیشه

چرا؟ مگه گوشیت کیبورد انگلیسی نداره؟

کیبورد تنظیمات همه رو انگلیسی میکنم نمیشه تو برنامه های دیگه اعداد انگلیسی نوشته میشه اما تو این برنامه فقط اعداد فارسی تایپ میشه حتی تو پیام رسان شماره سریال‌و اتگلیسی کپی کردم ولی زیپاد فارسی شد

خواهرم ۱۲ سالشه

پدرم براش بلوجونیور گرفته

تحت نظارت خودشه

یعنی باید خودت بلوبانک داشته باشی تا بتونی برای اون بگیری

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

سه باره دارم نصبش میکنم زیپادو هربار همونه اعداد انگلیسی تایپ نمیشه

همین که کیبورد انگلیسی باشه کافیه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اخه اعداد سریال شناسنامه انگلیسی نمیشه فارسی میزنم مینویسه شماره سریال مشکل داره

کیبورد رو بذار رو حالت انگلیسی

بعد تایپ کن

دیگه مهم نیست که اونجا فارسی مینویسه یا نه عزیزم

اون حرف انگلیسی تو سریال رو هم حتما بزرگ تایپ کن

کیبورد رو بذار رو حالت انگلیسیبعد تایپ کندیگه مهم نیست که اونجا فارسی مینویسه یا نه عزیزماون حرف انگ ...

نمیشه قربونت برم کیبورد روی انگلیسیه حروف الفبا انگلیسی تایپ میشه ولی اعداد فارسی تایپ میشه