2777
2789
عنوان

در رو روی بابام باز نکردم😞

2345 بازدید | 64 پست

عذاب وجدان داره خفم می‌کنه....بابام خیلی آدم عصبی هست ...همیشه با آدم مثل طلبکارا حرف میزنه...به بچهام که نوجوان هستن همش توهین می‌کنه وطفلیا هیچی نمیگن...شوهرم خیلی مرد خوبیه زحمت کش و کاری همیشه بدشو میگه .کلی پشت سرش میشینه حرف بد میزنه پیش همه .چند بار به گوش شوهرم رسیده شوهرم میگه مگه من چیکار کردم جز احترام گذاشتن بهش....تنها بدیمون هم اینه شرایط شغلی شوهرم جوریه نمیتونیم زیاد بریم سر بزنیم...تو یه شهر نیستیم باهم...سری آخر اومده بود خونمون آیفونمون خراب بود متوجه نشدم اومده 5دقیقه پشت در معطل شد...وقتی اومد داخل کلی به من و شوهرم بی احترامی کرد جلو بچهامون ...بعدم قهر کرد و رفت .بعدم فهمیدیم نشسته جلو کلی آدم غیبتمون رو کرده .من دیگه تصمیم گرفتم نرم خونشون .حالا امروز دیدم داره در میزنه از ترس میخ شدم به زمین هر کاری کردم نتونستم در رو باز کنم...عین موش شده بودم ضربان قلبم خیلی بد میزد ...بعد هم رفت ...

تو رو خدا سرزنشم نکنید جای من نیستید ..حالم خیلی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگ منم بودم هنین کارو میکردم.

عاشق داییم هستم ولی خود سم هست نابود میشی کنارش. خیلی اوقات درو  روش باز نکردم و رابطمو شدید کم رنگ کردم وگرنه اسیب روحی میدیدم

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

منم اینکارو کردم با به اصطلاح مادرم!!! 

اصلا هم عذاب وجدان ندارم،اونم کللی پشتم بعدش حرف زد، بره گمشه... کاش زودتر بمیره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.