2777
2789
عنوان

در رو روی بابام باز نکردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 64 پست
دقیقا ...از وقتی کوچیک بودم تا الان که دوتا بچه دارم هر وقت باهاش حرف میزنم صدام می‌لرزه ...همیشه من ...

جلل الخالق 😬😬😬😬😬😬😬خدا رحمت کنه پدرم و مثل یک فرشته بود .واقعا وحشت کردم این آقا هیچ حقی به گردن شما نداره سنگدل بی رحم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز مامان بزرگم رو خاک کردیم دور ازجون چقدر به ادما نفرت داشتم تابوت مامان بزرگم رو که اورذن هرچه صداش زدم نفهمید😭😭😭😭

بعد هم گذاشتن زیر یه عالمه خاک  خیلی صحنه بدی بود تابوت رو گذاشتن اون پایین مادربزرگک برای من مادری کرده بود مامان خودمم شش سال پیش فوت سده 

ولی دیگه عهد بستم نفرتم به ادما کم کنند چون هممون رفتنی هستیم ارزش نداره این دنیا

ولی متاسفانه این جور آدما یاد نمیگرن رفتار درست چیه...مطمئن باش چند برابر قبل غیبت اسی رو میکنه

خو بکنه بهتر از اینکه ک بیاد تو خونش و روح و روانشون رو بهم بریزه بعدم اینجور ادما رو همه میشناسن 

آخه چرا یه پدر یا مادر آنقدر به بچه هاشون بدی میکنن که بچشون آرزوی مرگشون رو میکنه🥲 قبلا فکر میکردم ...

چی بگم مادرم شیطان مسلمه

از، دختراش متنفره و بهشون حسادت میکنه

الانم داره سعی میکنه همه ی اموال پدرمو به نام خودش کنه که بعد فوت پدرم به ما چیزی نرسه، فقط خودشو پسراش بخورن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ب شوهرت بگو ک بگ ی مدت بهتره قطع ارتباط کنیم شما پشت ما حرف زدی و روی تربیت بچه هامونم تاثیرداره و خانومم تپش قلب گرفته بسه دیگ

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

پدر من چیزی بر خلافش باشه جلوی عالم و آدم خارم می‌کنه داد میزنه تو خونه یبار بحثمون شد چون خیلی بیش از حد میاد خونمون بحثمون شد منم سرم پایین داشتم ظرف میشستم یهو بیخبر اومد کنارم چنان دادی زد که قلبم اومد تو دهنم خدمم متاهلم خونه خدم بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم