2777
2789
عنوان

کیا مادرشون رو زود از دست دادن

194 بازدید | 12 پست

سلام به همگی

بدون مادرم خیلی تنها شدم.. . 

وقتی بود ادمهای تهمت زن .. کمتر برات حرف درست می کردند.چون راهنمایی ات می کرد تا ادملتو بشناسی

وقتی بود مجبور نبودم حرفهای منت دار بشنوم

ادم ساده ای هستم و یه دستی می خورم حتی وقتی بیمارستان بودم یه خانم مسن بختیاری که خدا حفظشان کنه بهم گقتند انقدر دلسوزی نکن سادگی نکن .. بختیاریها واقعا دلسوزن نه الهی بمیرم میگن نه از تنهایی ات سو استفاده می کنند واقعا فرشتن

چرا ادمهای آسیب پذیر نفرین و دعاشون گیرا نمیشه اگه تجربه و راهنمایی دارید درمیون بزارید

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷ سالم بود مادرمو از دست دادم 

و سال بعدش رفتم دانشگاه شهر دیگه 

به کلی شخصیتم عوض شد . از ی دختر وابسته و خجالتی 

شدم ی دختر زرنگ و با اعتماد بنفس 

جالبه ک بدونی مادرم مدام با بقیه مقایسه م میکرد

بعدش دیدم نه تنها از بقیه کمتر نیستم 

بالاترم هستم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

مادرو هر وقت از دست بدی زوده. من ۲۴ سالم بود، اما احساس نیازم بهش هیچ وقت کم نشد. خصوصا زمان ازدواج و ناراحتی هایی که پیش اومد، شبا خواب میدیدم دارم براش درددل میکنم و ناراحتیامو میگم...

روحشون شاد من مادرمو نوزدا سالگی از دست دادم پدرمم تو بچگی وقتی خیلی کوچک بودم... بی پشتیبان بودن تو این زمونا خیلی سخته ،باید رو حودت کار کنی وگرنه هر اشغالی بهت ضربه میزنه و از تنهایی و سادگیت سو استفاده میکنه

بله مادرمنم 14سالگیم فوت شدن درک میکنم اما بعد اینا تجربه میگیری زیادی ساده نباشی و خوبی بیجا نکنی

خیلی سخته .. واقعا بعضی وقتا کم میارم انگار پشتم حسابی خالیه.. 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

روحشون شاد من مادرمو نوزدا سالگی از دست دادم پدرمم تو بچگی وقتی خیلی کوچک بودم... بی پشتیبان بودن تو ...

حقیقتش نمی دونم چی کار کنم چون حال روحیم خوب نیست فقط نفرین می کنم .. ایمانم هم داره لطمه میبینه و می دونم که خود ناامیدی مشکلمو بدتر می کنه چطوری تونستی کنار بیای... مادرا حتی ازنظر مالی هم بخاطر از خودگذشتگی شون به بچه ها کمک می کنند.. 

مادرو هر وقت از دست بدی زوده. من ۲۴ سالم بود، اما احساس نیازم بهش هیچ وقت کم نشد. خصوصا زمان ازدواج ...

زمان ازدواج خیلی صبر و تحمل میخاد و فقط یاید ارامشتو از خدا داشته باشی 

خواهرهای شوهر دختر عمم بعد فوت مادرشون طلاق می گیرن الان تازه میفهمم چرا.. مرگ صبرو کم می کنه 

خیلی سخته .. واقعا بعضی وقتا کم میارم انگار پشتم حسابی خالیه..

میفهمم ولی دنیا همینه چیکارکنیم این شعله ایه ک تا وقت مرگمون روشنه تو قلبمون

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
حقیقتش نمی دونم چی کار کنم چون حال روحیم خوب نیست فقط نفرین می کنم .. ایمانم هم داره لطمه میبینه و م ...

به سختی عزیزم کنار نیومدم مجبور شدم، اجبار زندگی ، رسم گند دنیاست دیگه ،میفهمم چی میگی کاملا  ،مواقع حساس زندگی کسی رو نداری