2777
2789
گفتم که انکار نمیکنم اون دنیا رو ولی دیگه اینطوری هم نیست فرت و فرت بمیری و برگردی یه چیزی تو مایه ه ...

همشون که کامل نمیمیرن خیلیا تو کما هستن یا بیهوشی موقتی از دنیا رفتن 

تجربه نزدیک به مرگ هست اسمشNear death experience 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

گفتم که انکار نمیکنم اون دنیا رو ولی دیگه اینطوری هم نیست فرت و فرت بمیری و برگردی یه چیزی تو مایه ه ...

بیشترشونم بیماری زمینه ای داشتن یا بر اور بیماری های صعب العلاج یا همه گیر مثه کرونا یا تصادف این تجارب موقت رو به دست اوردن

من باور میکنم چون پدر شوهر دیالیزی من هم چنین تجربه ای رو داشت و وقتی از کما چند روزه برگشت برای ماهم تعریف کرد چی دیده و چند ماه بعدشم ایشون فوت کردن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این برنامه که شما میبینی هر روز پخش میشه آقای موزون یک سال همه ی شهرهارو میگرده اینا رو پیدا میکنه و همشون هم که به تازگی اتفاق نیفتاده اکثرا خیلی سال قبل این اتفاق براشون افتاده خیلی ها  زمان بچگی یا جوانی یا زمان جنگ یا سالها پیش براشون پیش اومده و اینکه از بین میلیونها آدم این تعداد محدود اینجور شدن  اینطوری نیست که بگی فرت و فرت هر روز میمیرن و زنده میشن و ضمنا هیچ کدوم کامل نمردن کسی که بمیره دیگه برنمیگرده اینها زندگی نزدیک به مرگ رو تجربه کردن 

حقیقته مگه شما به اون دنیا اعتقاد ندارید تازه وقتی آدم میبینه بیشتر ایمان میاره

نه اصلا اعتقاد ندارم این چرت و پرتها رو واسه ما مردم عادی ساختن اون بالایی ها اگه سر سوزن اعتقاد داشتن و میدونستن چنین جایی هست این دزدی نمیکردن حق مردم و نمیخوردن 

نه اصلا اعتقاد ندارم این چرت و پرتها رو واسه ما مردم عادی ساختن اون بالایی ها اگه سر سوزن اعتقاد داش ...

حالا به چیزی اعتقاد نداری توهین نکن نگو چرت و پرت چون اعتقاد خیلی از ماهاست وبرامون قابل احترامه

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.