2777
2789
عنوان

عروسییبیی

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 63 پست
مثل منی شما هم  آره فکر خوبیه  زیاد خرج نکن . آتلیه و فیلم بردارم نمیخواد با مبایل عکس ب ...

دیگه در این حد آخه؟با دوربین؟نظرت چیه با چادر سفید بشینه تو مجلس

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بابامم ی مجلس واسم  گرف

منم بابام برام یه مجلس مفصل گرفت

ولی جای عروسیو نمیگیره

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

کاری رو ک دوست داری انجام بده ک بعد حسرت نخوری

من نزدیک ۳ساله عقدم ولی راضی نیستم تو خونه ی عروسی کوچیک بگیرم چون تو دلم میمونه و تا اخر عمر نق میزنم ب شوهرم و ازش کینه تو دلم میمونه!

منم گفتم عروسی نگیریم خانواده خودم همه بخاطر منو شوهرم قبول کردن حالا مادرشوهرم قبول نکرد اینقدر هم لجباز بود که قبول نکرد. هنوز داریم قسط خرج عروسی میدیم. 

ماه سوم اقدامم واسه مادرشدنم یه صلوات میفرستین 😘

تهران هستی؟

اگه تهرانی حدود ۴۰ نفرو دعوت کن یه سالن تو گیشا هست به اسم کترینگ مانی

خیلی شیکه و قیمت مناسب و غذای خوب و فضاش هم جمع و جوره برای مهمونی ۴۰ نفره لباس عروس ساده بپوش و یه اتلیه برید عکس بندازید خودش رو گل و بته و باغ فوتوشاپ کنه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
مهم زندگیه نه تجملات

بنظرمن خیلی کلیشه ایه

اخه با گوشی عکس بگیرن مگه میشه

اتلیه و لباس عروس و ارایشگاه از واجباته

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم