2777
2789
عنوان

لطفا طلاق رو تابو نکنید

255 بازدید | 28 پست

طلاق یه تابو نیست یه راه حله 

برای زندگی هایی که خیانت دیدن 

برای زندگی هایی که همو دوس ندارن 

برای وقتایی که نمیتونی با یه مشکل کنار بیای 

تو رو خدا انقد به همه نگید جدا نشید

بنظرم برای تموم زندگی های بد باید طلاق تجویز کرد

Hastii17 سابق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه از وقتی طلاق زیاد شده خیلی مشکلات بوجود اومده،همون تابو بود انگار بهتر بود.انگار ماها اصلا جنبه نداریم.چند تا زن مطلقه واست مثال بزنم که رفتن زندگی دیگرانو خراب کردن؟مردا هم انگار خوش به حالشون شده

اتفاقا تابو نیست دیگه.خیلی زیاد شده

بعضی مشکلات قابل حل شدنه( با خیانت و اعتیاد ... اینا نیستم)

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

طلاق رو تابو نمیکنیم، ولی لطفا برای هر مشکلی هم طلاق رو پیشنهاد نکنید انقدر که طلاق داره عادی سازی میشه زیاد شده دیگه

وگرنه خیلی از مشکلات قابل حل شدنه اما انقدر عادی شده که تا به طرف میگن بالای چشمت ابرو، میره درخواست طلاق میده

بنظرم طلاق بهترین راه برای خانومی هایی هست که دارن تو زندگی زجر میکشن چیز بدی هم نیست چی مهم تره توی این زندگی آسایش و خوشحالی و جوونی خودش رو هدر یکی بکنه که خیانت می‌کنه دست بزن داره و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه ؟ و بعد یک مشت عقل کل میان میگن نههههههه تو زنی باید درستش کنی باید عاقلش کنی اگه فلان رفتار رو داشته باشی رام تو میشه تو زنانگی نداشتی ...کزیکیمیمسمس

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀