2777
2789

یه پسر8ساله دارم. پارسال باردارشدم خیلی خوشحال شدیم پسرم و همسرم کلی ذوق کردن اما سقط شد تو امضام هست. الان 16روزه عقب انداختم میترسم بیبی چک کنم. میترسم بیبی چک بزنم و منفی دراد و ذوقم کور شه یا مثبت باشه بیوفتم به هول ولا ک نکنه قلبش اینطور شه نکنه فلان شه. از طرفیم فردا باید روزه بگیرم تکلیفم چیه

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

پریودی قبلیم 27ام دی بود

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

اقدام هم داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به مبارکه

میترسم بیبی بزنم البته هروقت زدم منفی بوده حتی سر دوتا بارداریم

خب پس بارداری عزیزم برو آزمایش انشاالله همه چی خوب پیش بره مثبت فکر کن

نمیدونم چرا هروقت بیبی چک زدم منفی بوده با اینکه هر دوبارش باردار بودم

پریودی قبلیم 27ام دی بود

وای

چرا اینقد بی‌خیالین شما 😬 سریع برین آزمایش خون جوابشو ببرید دکتر 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

میترسم بیبی بزنم البته هروقت زدم منفی بوده حتی سر دوتا بارداریم

دیگ ترسو بذار کنار بگو یا مثبته یا خیالم راحت میشه 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
وایچرا اینقد بی‌خیالین شما 😬 سریع برین آزمایش خون جوابشو ببرید دکتر

بیخیال نیستم بخدا اینجوری کمتر استرس میگیرم. میخوام یه هفته بگذره برم برا سنو قلب. بارداری قبلم اون قدر استرس گرفتم که افتادم به لکه بینی و خون ریزی قلبشم تشکیل نشد

نمیدونم چرا هروقت بیبی چک زدم منفی بوده با اینکه هر دوبارش باردار بودم

منم برا سومی یه بار مثبت شد یه بار منفی ولی باردار بودم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بیخیال نیستم بخدا اینجوری کمتر استرس میگیرم. میخوام یه هفته بگذره برم برا سنو قلب. بارداری قبلم اون ...

استرس اصلا خوب نیست. توکل کن به خدا 

هر چی بخواد همون میشه. بسپار به خودش 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

استرس اصلا خوب نیست. توکل کن به خدا هر چی بخواد همون میشه. بسپار به خودش

امروز مجبورم تست بزنم چون باید تکلیفم مشخص شه ک فردا روزه بگیرم یا نه😄