2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا حالت های پنیک خفیف رو بشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 31 پست
منم یکباراین حال بهم دست داد چندسال پیش انگاردنیادورسرم میچرخیدتپش قلب داشتم سرم سربود دستام میلرزید ...

نمی دونم لابد تون پنیک نبوده لابد روز سختی برات بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پنیک حداکثر حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشه و علائمی مثل تنگی نفس و تعداد تنفس زیا، بالا رفتن ض ...

ممکنه تو خواب هم سراغ ادم بیاد؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

آخه استرس در این سطح شدید؟

بله جانم

استرس میتونه خیلی شدید تر از این ها هم باشه

بهتره با روانشناس مشورت کنید و علت یابی کنید 

ببینید افکارتون در اثر خودخوری و فکر کردن زیاد میاد سراغتون و یا وقتی چیز ناخوشایندی واستون اتفاق می افته 

ویا حتی وسواس فکری و...❤️

ممکنه تو خواب هم سراغ ادم بیاد؟

ممکنه جانم اما معمولا بیشتر موقع بیداری شنیدم اتفاق می افته 

معمولا پنیک تداعی گر یه جریان و یا موقعیت ناراحت کننده هست 

اگر مداوم و فقط توی خواب اینطور میشید و از اینکه پنیک هست مطمئن نیستید 

بنظرم بهتره با پزشک مشورت کنید که یوقت بخاطر مشکلات تنفسی و..‌. نباشه و خیالتون از این بابت راحت باشه (البته اگر مدام و همیشه در خواب اینطور میشید❤️ )

منم شدم 

اینطور که من تجربه کردم 

تپش شدید قلب و لرزش تمام بدن خشک شدن دست و پا و فک انگار افت قند هم هست و احساس سرما حتی تو اوج تابستون 

فهمیدم که اگر برای یک روز کامل خواب نداشته باشم یا استرس و غم طولانی داشته باشم یا بحث و جدل همراه با استرس بیش ازحد 

یا گاهی موقع آنفولانزا یا سرما خوردگی شدید که خواب ندارم و داروی مسکن زیاد خوردم یا از طریق تزریق مسکن توی سرم که یهو وارد خون میشه اینجوری میشم 

پس سعی میکنم به اندازه کافی بخوابم استرس و غصه ام خداروشکر رفع شده و

یاد گرفتم نترسم و کنترلش کنم حالا چطور 

تا میخواد شروع بشه دیگه میفهمم و همون اولش در کمال آرامش دراز میکشم جوری که سر و سینه بالا باشه روی دو بالش

یا میخوابم پاهام رو میزارم بالا روی مبل اگر لرز داشتم و سردم بودم پتو میکشم روم  به همسرم میگم سریع آب قند برام بیاره چشمامو میبندم نفس عمیق میکشم چندین بار و آهسته به طوری که شکم بالا پایین بشه با نفسام  در حالی که خونه آرومه صدای تی وی قطعه و آروم کمی صلوات میفرستم و با خودم میگم چیزی نیست الان خوب میشم 

وقتی اینها رو به‌طور تجربی یاد گرفتم و فهمیدم چی شده و مطالعه کردم تونستم بهش غلبه کنم 

اگر دور از جون مریض شدم موقع سرم زدن بهش میگم سرم رو روی آروم بزار که کم کم وارد بدنم بشه یعنی قطراتش تند تند نباشه 

اینها واکنش بدن نسبت به روح آزرده دائمی هست سعی کنید هر استرسی رو از خودتون دور کنید هیچی جز سلامتیتون ارزش نداره به خدا روح کم کم تاثیرش رو روب جسم میزاره و همین پنیک یه نقطه کوچیکشه یه حالت واکنش  هیستریک بدن هست به اعصابتون مسلط بشید عزیزان 

خودتون رو دوست داشته باشید و مرافب خودتون باشید هیچ کس و هیچ چیز ارزشش بالاتر سلامتیتون نیست واقعا