2777
2789
عنوان

بنظرتون الان ب مامان نامزدم زنگ بزنم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا پیچونده حتما دوستش اومده دنبالش برن ی دوری بزنن

ن تازه از بیرون اومده بود 

داشت راجب یه موضوع مهم باهام حرف میزد 

یهو آف شد 

پیام معمولی داد گفت گوشیم داره منفجر میشه 

و بعدش دیگه خاموش شد 

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨
اتاقش کلا دوره از خونشون حیاطشون بزرگه فکر نکنم صدا برسع

احساس میکنم خیلی کنترلش میکنی ولش کن بابا اون اگه میدوسن گوشی میترکه پیام نمیداد گوشی و پرت میکرد دور از خودش چقد ساده‌ای😂😂😂

ن تازه از بیرون اومده بود داشت راجب یه موضوع مهم باهام حرف میزد یهو آف شد پیام معمولی داد گفت گوشیم ...

حتما هنوز نرفته خونه الکی میگفته تازه اومدم ول کن بابا حالا یا خوابه با بیرونه یا پیچونده این مردارو هرچی پیگیرتر باشی فک میکنن چ تحفه ای هستن

از همین که میخوای ۲ نصف شب به مامانش زنگ بزنیمعلومه چی به سر بیچاره میاریبه چه زبونی بگه ولش کن بابا ...

فازت چیه چی میگی تو 😐😐😐

آدم نگران میشه خب 

وگرنه چیکارش دارم بخوام بلا سرش بیارم 

اتفاقا آدم پیگیری نیستم 

ولی الان فرق می‌کنه 

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨
احساس میکنم خیلی کنترلش میکنی ولش کن بابا اون اگه میدوسن گوشی میترکه پیام نمیداد گوشی و پرت میکرد دو ...

ن بابا اصن اینجوری نیست 

اون همش اصرار داره ک برام وقت نمیذاری و....عاشق اینه چت کنیم آخر شبا .....

اگه این حرکت برام عجیب نبود که نگران نمی‌شدم 

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨