2777
2789
عنوان

پسره بیشعور هی خودشو می‌مالید به من

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری اتوبوس عمومی سوار شدیم با همسرم اولین بار بود بعد راننده توی یکی از ایستگاه هاش در خانمها رو باز نکرد خانمه مجبور شد از در جلو قسمت آقایون رو بشه مثل اینکه یه نفر در همین حین بهش دست زده بود خیلی برام جالب بود اول رفت پول کرایشو داد به راننده برگشت سر همون صندلی یکی خوابوند تو گوش پسره و بهش گفت اگه خواهر و مادر خودت بودم باز همین کارو میکردی دوباره رفت پیش راننده با صدای بلند گفت در عقبو باز نکردی رسیدی کرایتو ندم اما رفتار زشت اینا مقصرش تویی اون پیاده شد رفت این پسره تا خط پایان سرشو بلند نکرد.

خوب کاری کردی همیشه که نباید ساکت باشیم

یه سری اتوبوس عمومی سوار شدیم با همسرم اولین بار بود بعد راننده توی یکی از ایستگاه هاش در خانمها رو ...

باید آبروشون ببری تا بفهمن همه مثل خودشون هرزه نیستن