2777
2789
عنوان

ازدواج دختری که خونه باباش هیچی نداشته با پسر پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 104 پست
خانواده هم مهمه ما اصلا رومون نمیشه جایی باهاش دعوتیم بریم بس که هیچی ندیده و همه چی براش تازگی داره

خوردش نکن زمین گرد شاید خودت یه روز زندگیت اونجوری شد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
هستن دیگه جایی که کلا ۵۰۰۰ نفر جمعیت نداره و همه همدیگه رو میشناسن بالاشهر و پایین شهر نداره که فقیر ...

الان من خودم شهرستانم شمال هستم

اینجا بالا شهر و پایین شهر داره به اصطلاح 

یه سری خیابون ها و کوچه ها مخصوص پولداراست و جای خیلی خوب شهر میشه

این جاها اصلا فقیر نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستن دیگه جایی که کلا ۵۰۰۰ نفر جمعیت نداره و همه همدیگه رو میشناسن بالاشهر و پایین شهر نداره که فقیر ...

اوناام ب‌روش‌خودشون اونی ک وضعش بهتره رو میشناسن اونی ک ضعیف‌هست هم میشناسن 

parasoo1989@
خانواده هم مهمه ما اصلا رومون نمیشه جایی باهاش دعوتیم بریم بس که هیچی ندیده و همه چی براش تازگی داره

باهاش صمیمی بشید و بهش آداب یاد بدید

شاید زیادی روش حساس هستید🤔

ولی همه چی با حرف زدن درست میشه.

خیلی غیر مستقیم و با مثال این و اون بهش بگید که بعضی رفتارشو درست کنه✅️

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

باهاش صمیمی بشید و بهش آداب یاد بدیدشاید زیادی روش حساس هستید🤔ولی همه چی با حرف زدن درست میشه.خیلی ...

انقدر خبرچین ودو به هم زنه که تو خانواده ما هیچ کس دلش نمیخواد باهاش ارتباط داشته باشه تنها من نیستم به خاطر رفتارش  هیچ کس دوسش نداره

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
دلیلش؟

واقعا تنها دلیلش عقده بازی هاشه

خودشم اعتراف میکنه طفلی 

ب حدی این ندید بازی هارو درآورده که ب نوعی شخصیتش توی خونواده همسر تخریب شده

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

خدا‌نگذره از کسایی که مدام با اعصاب کسی میخوان بازی کنند و بزنن تو سر طرف که تو فلانی یا چی داری که ...

خیلی ممنون از انرژی مثبتی که بهم دادی 

من سنی ندارم و به اجبار پدرم عقد کردم چندماهیه

ولی زیاد راضی نیستم، فقط پدرم میگفت که بهتر از این خانواده جایی نیس ، مردم همینم ندارن، خدا شاهده چقدر گریه کردم، نامزدم ادم بدی نیست ولی از لحاظ فرهنگ و ادب و شخصیت در حد ما نیستن خیلی فرهنگ پایینی دارن و این همیشه یه غم گوشه دلم میمونه 🥲

الان من خودم شهرستانم شمال هستماینجا بالا شهر و پایین شهر داره به اصطلاح یه سری خیابون ها و کوچه ها ...

میدونم چی میگی عزیزم ولی اونجا اینجوری نیست

بیشتر مثل روستاست تا شهرستان 

بالا و پایین نداره قیمت ملک همه جاش یه جوره

ادم پولدار هم همیشه جاهای لاکچری زندگی نمیکنه

من یه همکلاسی دارم توی یه روستای دور افتاده زندگی میکنن 

باباش دوتا کارخونه داره و دوتا ماشین سنگین و باغ کشاورزی  

بخواد خیلی راحت میتونه بهترین نقطه استانمون خونه بخره

ولی از روستای پدریشون دل نمیکنن و همونجا زندگی میکنن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵