2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه ناراضی هستن جز برادرم و عروس و مادر عروسمون ...بقیه مخالف طلاقن  اما کسب نمی تونه کاری ...

خب به قول شما کار انگار از کار گذشته 

الانم پشیمونی فایده نداره 

ولی اگه امکانش هست بیشتر توضیح بده 

خدا جونم خودت درستش کن
تفریبا خونوادم اذیتش کردن با قهرهای طولانی که یاهاش کردند ‌...هر موقع هم که مشکلی پیش اومده بود ...

با مادر ت   صحبت گن

به مادر وخواهرت بگو اگه مسبب جدایی اینا بشی خداییی  نکرده . رو ب دیوار  پس میده 

خدایا حاجاتمو بده سجده ی شکر بجا میارم.
تفریبا خونوادم اذیتش کردن با قهرهای طولانی که یاهاش کردند ‌...هر موقع هم که مشکلی پیش اومده بود ...

عزیزم متاسفانه خیلی از خانواده ها اون قدر در آزار عروس پیشروی می کنند که متوجه نیستند اونی که داره نابود میشه بچه خودشونه.همون داستان معروف یکی بر سر شاخ بن می برید....

به هر حال اگر فکر می کنید با عذرخواهی مادر یا اطرافیانتون ممکنه کورسوی امیدی پیدا بشه حتما اطرافیان رو مجبور به این کار بکنید. حالا یا منجر به آشتی میشه یا نه به هر حال بابت بدبخت شدن این خانم این عذرخواهی رو بدهکار هستند.

در ضمن شما بسیار خانم خوب و باشخصیتی هستید. از انصاف شما خوشم اومد.

خب الانم خودت برو جلو اگه همسرت منطقیه خونتون دعوت شون کن 

الان از هم جدا زندگی میکنن؟

خدا جونم خودت درستش کن
دلیل خاصی ندارم...گفته اینا به من محل نمی دادن ....رفت و امد نمیکردن ...دوستم نداشتن و از این حرفا

خب پس با برادرتون مشکلی گویا ندارن 

مشکل خانواده همسره ؟

این اصلا حاد نیست کمک شون کنید عرش خدا اینقدر نلرزه 

ما داریم کجا میریم ؟؟؟؟

بیشتر بگو 

خدا جونم خودت درستش کن
اما خونواده من که درست نمیکنند رفتارشون رو...تازه بخاطر همین داستان طلاق بیشتر باهاش بد شدند ...

وای خدای من

بهش حق میدی که اومدی اینجا 

خواهش میکنم اگر همو دوست دارن نزار جدا بشن هردو ضربه سختی میخورن 

انگار تحملش تموم شده ؟.....

خدا جونم خودت درستش کن
اما خونواده من که درست نمیکنند رفتارشون رو...تازه بخاطر همین داستان طلاق بیشتر باهاش بد شدند ...

یعنی یه بزرگتر

یه کسی که مادرتون ازش حرف شنوی داشته باشه نیست 

گناه دارن بنده خداها

خدا جونم خودت درستش کن

ان شالله نصیب هیچ کسی نشه غذاب وجدان بد دردی هست ... وقتی که شوهرم بهم محبت میکنه ومهربون هست باهام کلی غذاب وجدان میگیرم و فکرم میره به این که اون عروس بدبخت چقدر تو خونواده ما اذیت میشه همش در حال گریه است اما ما خپشبختیم ...خوشبختیم داره کوفتم میشه 

ان شالله نصیب هیچ کسی نشه غذاب وجدان بد دردی هست ... وقتی که شوهرم بهم محبت میکنه ومهربون هست باهام ...

حالا که خداروشکر شوهر بافهمو شعوری داری 

حتما کمکشون کن 

شام دعوتشون  کن

کار سختی نیست

خدا جونم خودت درستش کن
دلیل خاصی ندارم...گفته اینا به من محل نمی دادن ....رفت و امد نمیکردن ...دوستم نداشتن و از این حرفا

عزیزم  خدامنصفی  میده  چون  منصفی

پس جای امید هست

وقتی عروستون  ببینه نگرانشیند  خوشحال میشه و دلش قرص میشه  بیخیال طلاق میشه 

خدایا حاجاتمو بده سجده ی شکر بجا میارم.