2777
2789

یعنی ارتباطی عاطفی تو ذهن جفتتون هست که بخاطر دعوا هم نمیخواین بیخیالش بشید و همچنان تعهد وجود داره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یعنی ارتباطی عاطفی تو ذهن جفتتون هست که بخاطر دعوا هم نمیخواین بیخیالش بشید و همچنان تعهد وجود داره

واقعن اینطوره؟

ما الان نزدیک یه هفته قهریم چن شب پیش بهش پیام‌ دادم تحویل نگرفت گف حوصله اتو ندارم برو منم دیگ سمتش نرفتم کلن بیخیالش شدم دیگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعن اینطوره؟ما الان نزدیک یه هفته قهریم چن شب پیش بهش پیام‌ دادم تحویل نگرفت گف حوصله اتو ندارم بر ...

بله تعبیر خوابتون همینه .

از طرف یکیتون تعهد زیادی هست .

و البته هر دو به هم زیادی فکر می‌کنید و کنار گذاشتن سخته .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بله تعبیر خوابتون همینه .از طرف یکیتون تعهد زیادی هست .و البته هر دو به هم زیادی فکر می‌کنید و کنار ...

دقیقن من میدونم خیلی دوستم داره ولی انگاری با قلبش سر لج افتاده غرورش‌ بهش اجازه نمیده 

دقیقن من میدونم خیلی دوستم داره ولی انگاری با قلبش سر لج افتاده غرورش‌ بهش اجازه نمیده

به همدیگه فرصت بدید عزیزم 

یه مدت فاصله بگیرید هماهنگ کنید که راجع به احساستون خوب فکر کنید . هر رابطه ای نیاز به این فاصله داره ‌.

امیدوارم هر چی صلاحتونه اتفاق بیفته❤️

به همدیگه فرصت بدید عزیزم یه مدت فاصله بگیرید هماهنگ کنید که راجع به احساستون خوب فکر کنید . هر رابط ...

اره منم دارم همین کار رو میکنم ازش فاصله گرفتم که یکم تو تنهاییش‌ به خودش بیاد