2777
2789

من از راهنمایی و دوران بلوغ پوستم خیلی جوش میزد. کلا متنفر بودم آینه رو نگاه کنم. 

دانشجو که شدم به خاطر ریزش مو یه سری ویتامین بهم دادن که باعث شد بیشتر جوش بزنم. مثل آبله جوش میزدم و صورتم کاملا زخم میشد. همش روش کرم پودر میزدم ولی بازم زشت تر میشد. 

بعد اینکه داروها رو متوقف کردم جوشا کم شد ولی پوستم داغون بود و پوسته پوسته میشد. کلی خط افتاده بود روش. کدر و تیره بود با اینکه بدنم سفیده. صورتم تیره شده بود. سعی داشتم با کرم پودر کاور کنم ولی جوابگو نبود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اینکه تصمیم گرفتم برم فیشیال

و مثل معجزه بود برای من. پوست چرب و تیره، کل کثیفی هاش گرفته شد. جوشا رفت. 

و دیگه نیازی به کرم پودر نداشتم

و الان که پوستم تازه شفا پیدا کرده بود، جای جوشای قبلی به چشم میومد و اینکه هنوز منافذ باز زیاد داشتم. 

اینبار رفتم برای گرین پیل. با اینکه کلی سوختم و یه هفته درگیرش بودم، اونقدری که میگفتن خوب نبود. منافذ و جای جوش هنوز مونده. 

که تصمیم گرفتم باهاش کنار بیام. 

ولی جدیدا با جمع کننده منافذ ریووال آشنا شدم که واقعا برای منافذ باز معجزست و از بچگی پوستم اینقد صاف و یک دست نشده بود. 

الان خودمو میبینم کیف میکنم. 

پوستی که سالمه، چرب نیست، منافذش تو ذوق نمیزنه، و جوش نداره😇

کاش آخرش تبلیغ نباشه .اشناهامون اولشو اینجوری بیان میکنه تهش میرسه ب تبلیغ

نه راهی که رفتم نوشتم. 

چون خودم خیلی سرچ کردم در این مورد، گفتم اینجا باشه اگه کسی سرچ کرد استفاده کنه