2777
2789

وجود داره

ولی نمیدونم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

اره شاید امتحانه

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شدیدااااااا 

کارشیطانیه دیگه 

اما نمیدونم

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بله متاسفانه وجود داره 

و نمیدونم چرا خدا کاری نمیکنه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بله دنیا رو طلسم می چرخه ، دنیا دست شیاطینه اینکه که خدا کاری نمی کنه رو نمی دونم چرا ،  شاید خودش می گه راه و چاه رو به بنده هام نشون دادم ،  انتخاب باخودشون هست راه خدا رو برن یا شیطان امثال ما اگه مومن بودیم حتما طلسم رومون اثر نمی کرد خودم قربانی طلسمم 

اره وجود داره مامان دوستم یهو معلوم نیست چه بیماریی گرفت ک فقط میگفت دارم خفه میشم دکترا به دوستم گفته بود دارو هم جواب نمیده بعدک فوت شد بنده خدا یه طلسم تواتاقش پیداکردن میگفت قبلش به خواب خواهرش اومده میگفته اتاقمو تمیزکنین ک اونجا طلسموپیدامیکنن طلسم بیماریو مرگ بوده،دوستم فهمید ک برادرشوهرش باهمکاری پدرشوهرو خواهرشوهرش اینکارو کردن پدرشوهره ازمراسم چهلم دوستم ک برمیگشته سکته کرده وفوت شد پیرم نبودا برادرشوهرشم از داربست افتادپایین زمین گیر شد خواهرشم زایمان کردبچش مشکل داره اینا ک میگم بخداواقعیته اونایی ک طلیم میگیرن براکسی نمیدونن ک خودشونم به نحسی دچارمیشن

بله دنیا رو طلسم می چرخه ، دنیا دست شیاطینه اینکه که خدا کاری نمی کنه رو نمی دونم چرا ، شاید خودش م ...

نمیدونم درسته یا نه 

اما به منم گفتن طلسمم 

اگه زندکیم درست نشه 

بعدها که بمیرم 

حتما تو اولین ملاقاتم به خدا میگم که من جز تو کسی رو نداشتم 

اما تو اجازه دادی زتدگیمو نابود کنن! 

و منتظر جوابش میمونم