این تجربه ی تلخ و کثیف روحمو مریض کرد ک الکی الکی اسمش رو من رفت،ک الان باید روزی صدبار زخم گذشتم با هربار رد شدنم باز بشه،چرا خدا وقتی میدونه ن پدر خوبی دارم ن مادر خوبی ن پشتوانه ایی ن برادری، چرا بامن اینکارو کرد الان چرا برام شکستمو جبران نمیکنه چرا کارم نداره من اون انتخاب رو نکردم خدا خودش اوردش تو زندگیم مث بختک،الان دلم میخاد ازدواج کنم دلم عشق میخاد ولی یه آدم ترسو و بدبین وبی اعتمادبنفس شدم ک دلم میخادعاشق شه ولی نمیتونه.دیگ نمیتونم مث سابق قوی شم باهدف اومدم دانشگا ولی الان بفکرانصراف دادنم چون اصلا شاغل هم بشم کسی ک میخام نمیاد .ب کلی ناامیدم توف تواین زندگی ک ارزش نداره بخام بیشتر زنده بمونم
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
من دلم از نظر عاطفی محبت میخاد حالم اصلا خوب نیس ب شخصی نیاز دارم همیشه باشه واسم.کارمم باید دراینده ...
کاملا متوجه ام
درکت میکنم گاهی اوقات با خودم یعضی از ما دخترا بخاطر کمبود محبت از طرف خانواده به پسر دل میبندیم
خودمم یکی از همینا بودم
تو دانشگاه دوستی چیری نداری گلم ؟
منظورم دوست هم جنس خودت هست
نه عزیزم اینطوری نیستش که قربونت برم، هنوز که بقیه زندگیت رو ندیدی بدونی در آینده چی در انتظارته، بعدشم کی گفته خدا به شما کار نداره، اتفاقا حواسش بهتون هست شاید هنوز اتفاق خوبی که منتظرشین جلو تر باشه، شاید خداوند چیز دیگه ایی براتون بهتر در نظر گرفته، از طرفی خداوند عادله اگر تو زندگیتون سختی کشیدید حتما در یه چیزی داشته در قبالش در مقابل صبرتون در برابر مشکلات و خیلی چیزای دیگه، عزیزم ترک تحصیل نکن، از کجا میدونی کسی که میخوای نمیاد، در ضمن روح هم مثل جسم قابل درمانه، الان دردناکه ولی امدوارم که براتون خیلی زود بگذره و به گذشته ها بپیونده و امیدوارم یه همسر فوق العاده و یه زندگی خیلی خوب نصیبتون بشه و یه روز احساس کنین که خوشبت ترینید
من یه سایت میشناسم مشاوره باما اسمش هست، در حد 15 دقیقه رایگانه میتونی بهشون پیام بدی مشکلت رو بگی، باز برای اطمینان خودت هم برو راجع بهش یه تحقیق بکن اگه به نظرت مناسب بود بهشون پیام بده
نه عزیزم اینطوری نیستش که قربونت برم، هنوز که بقیه زندگیت رو ندیدی بدونی در آینده چی در انتظارته، بع ...
ممنون بابت حرفاتون ک بهم آرامش داد.هرموقع حالم بد شه وبغضم بگیره میام این متن پیامی ک نوشتین رو میخونم😔از کل زندگیم ناامیدم یه خواستگار ک تقریبا جوری ک میخام واسم اومده ک قبل از رسمی شدن بهم خورد احساس میکنم بخاطر طلاقم هس ک یا موردی ک میخام نمیاد یا هر آدمی قبولم نمیکنه.اعتمادبنفسم کم شده انگیزم برا جنگیدن و درس خوندن کم شده دیگ خواستنی نیستم هیچکی تو زندگیم نیس😔
چه خوب اما من نداشتم البته الان دو تا دوست دارم که گاهی خبرشون رو میگیرم
منم رشته ام حوریه که باید استخدامی آزمون بدم و الان همه فکرم به این هست مستقل بشم و به آرزوهام فکر میکنم با اینکه دی ماه فارغ التحصیل میشم اما از الان مشغولم
چه خوب اما من نداشتم البته الان دو تا دوست دارم که گاهی خبرشون رو میگیرم منم رشته ام حوریه که باید ا ...
اینک میدونی بعد فارغ شدن باید آزمون بدی ،میتونی بازم مثبت فک کنی و امیدوار باشی؟امید وارم ک ب خوشی برات تموم شه و خوشحالی شاغل شدنتو با کسایی ک موفقیتتان رو میخان شریک شی
اینک میدونی بعد فارغ شدن باید آزمون بدی ،میتونی بازم مثبت فک کنی و امیدوار باشی؟امید وارم ک ب خوشی ب ...
آره دارم همین کارو میکنم الان دارم میخونم واسه سال بعد