برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ میدیدند، به همدیگر وصیت میکردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.
برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ میدیدند، به همدیگر وصیت میکردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.
فایده نداره مامان و بابای من خودمم براشون بکشماصلا زبونشون به دعا کردن نمی چرخه
خب یه راهکار دارم برات. برو ظرفها رو بشور و تو دلت بگو برای خدمت به پدر و مادرم. خونه رو تمیز کن و تو دلت بگو برای خدمت به پدر و مادرم و مواردی این مدلی. اصلا نیاز نیست که ببینن. خدا شاهده درا کم کم باز میشن برات. امتحان کن
خب یه راهکار دارم برات. برو ظرفها رو بشور و تو دلت بگو برای خدمت به پدر و مادرم. خونه رو تمیز کن و ت ...
باشه امتحان میکنم