2777
2789
عنوان

چکار کنم پریود نشمم

97 بازدید | 11 پست

دو روز دیگ حس میکنم میشم، میخام رمضان روزه بگیرم دوس ندارم اولش پریود باشم 19 سالمه

ی راهی بگید جز ال دی و دمنوش پنج نمیدونم چیچی

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ راهی نداره دیگه

ال دی هم بخوری چاره ساز نیست

بزار بیاد دیگه فوقش هفت روزه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
ال دی تضمینیه

روم نمیشه به مامانم بگم خب نمیدونم قرصش هم کجاس 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

همون خدایی که گفته روزه بگیرید و حکمت داره و خوبه ، گفته در ماه یه تایمی باید پریود بشید تا بدونید سالمید و لازمم نیست عبادت کنید..

مگه میشه یه حرفشو گوش داد یه حرفشو نه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

هیچ راهی نداره دیگهال دی هم بخوری چاره ساز نیستبزار بیاد دیگه فوقش هفت روزه

5 روزه

همون خدایی که گفته روزه بگیرید و حکمت داره و خوبه ، گفته در ماه یه تایمی باید پریود بشید تا بدونید س ...

وای خب آره. 

نمیدونم اولش خیلی ذوقم زیاده :) باش مرسی 

هیچ کاری نکن مریض میشی. بذار روند طبیعی داشته باشه. زن بودن همینه دیگه. قضاش رو بگیر

❤️