2777
2789
عنوان

خانوادمون چهارتایی شد😍😍😍

278 بازدید | 10 پست

من حدودا ساعت 4 صبح خدا دخترم و بهم هدیه داد و از امروز دیگه مسئولیت دوتا فرشته اسمونی به عهده من شده فردا مرخص میشیم میریم خونمون واییییی فردا اولین روزی که قرار چهار نفره زندگی کنیم وایییی فردا بغل خودمون میخوابهههه 

وقتی پسرم اومد خواهرش و دید شروع به گریه کرد نشست بغل خودم نمیدونم چطوری باید خدا روشکر کنم بابت تماممممم خوبی هاش

قدم نورسیده مبارک باشه عزیزم. ان شاءالله روزای شیرینتون در راه باشه. خوش قدم و خثش روزی باشن بچه ها و زیر سایه امام زمان عج و شما و پدرش عاقبت بخیر بشن❤🌹

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیکه این خانوم البته به ما چه

یعنی چی؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....