2777
2789

بچه ها از کجا بدونم نوزادم گرسنس یا فقط ولع مکیدن داره. بعضی وقتا اضافه خوری میکنه و شیر بالا میاره و باعث دلدرش میشه این اضافه خوریش

وقتی شیر میخوره بعد پنج دیقه خوابش میبره میذارمش زمین باز بیدار میشه شیر میخواد پس چجوری میگن دوساعت یه بار شیر بدین🤕😐😐😐 خواهشا اونایی که تجربه دارن کمک کنن

خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد

دوساعت یکباربرای شب یابرای بچه ی بزرگتره .نوزادزودبه زودگرسنه میشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من همین بود دقیقا.من اصلا منتظرش نمیگذاشتم همیشه آویزونم بود

سینم عین ادامس کش اومده از بس ول کنش نیست😐🤕🤣

دوساعت یکباربرای شب یابرای بچه ی بزرگتره .نوزادزودبه زودگرسنه میشه

اخه انگار تحت هیچ شرایطی سیر نمیشه با اینکه شیر هم زیاد میخوره حتی شیرخشکم میدم اما هی ولع داره

سینم عین ادامس کش اومده از بس ول کنش نیست😐🤕🤣

خوب میشی.دیگه نوزاد همینه.عوضش وقتی بزرگتر شد و همین الان از خودم راضی ام که شیر خودم رو تمام و کمال بهش دادم.میدونم سختته.ولی میگدره همونطور که برای ماها گذشت

اخه انگار تحت هیچ شرایطی سیر نمیشه با اینکه شیر هم زیاد میخوره حتی شیرخشکم میدم اما هی ولع داره

شایدشیرت قوت نداره .کاچی ،آبگوشت بدون نخود.ماهیچه واین چیزازیادبخور

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
شایدشیرت قوت نداره .کاچی ،آبگوشت بدون نخود.ماهیچه واین چیزازیادبخور

بخدا نمیدونم میترسم گرسنه نباشه فقط ولع داشته باشه اخرسر رفلاکس بگیره به معدش فشار بیاد

رفلاکس داره پستونک بده بهش اروم میشه خوابشم سنگین میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
رفلاکس داره پستونک بده بهش اروم میشه خوابشم سنگین میشه

نمیتونم تشخیص بدم که گرسنه س شیر میخواد یا از رفلاکسه و پستونک بدم

نمیتونم تشخیص بدم که گرسنه س شیر میخواد یا از رفلاکسه و پستونک بدم

چون میگی بالا میاره و‌ خوابش سبکه رفلاکسه پسر منم داشت علائمش همینا بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید