شوهرم نصف بیشتر پولاشو خرج مادرش میکنه نه که مخالف باشمولی میگم چرا برای ما نداره برای بقیه داره و همیشه خدا به من نیگه پول ندارم باید مراعات کنیم منم ول خرج و اسراف کار نیستم به ولله مثلا برقکار میاد برقا خونه مادرشا درست کنه کل پول تعمیر و خرید لوازم شوهر من میده رفته لباسشویی ال جی ازین پتو شور ها خریده با سرخ کن پولشو شوهر من باید بده درصورتی که من دو ساله دارم له له میزنم برای یه سرخ کن هر دو ماه یه بار مادرشا میبره براش لباس میخره من ۴ ساله لباس توخونه ای ندارم هر سری بهش میگم یه جنجال درست میکنه ،خونم ۱ه ساله ساعت نداره ولی خونه مادرشو باز سازی کرد،پدر شوهرم زندست حقوق داره برادر شوهر دوتا دارم یکیش خفن پولداره یکی دیگ معمولی ولی تمام دنگو فنگا بیشترش با ماعه هر قبرستونیم بخوایم بریم باید با ما باشه،الان باردارم هوس میوه کردم برای خونه نخریده رفته خونه مادرش گرفته تو خونه گوشت و مرغ نداریم برای خونه مادرش خریده !
الان ده دوازده ساله باهاش ازدواج کردم هیچ وقت نشده سال نو بریم باشوق و ذوق لباس بخریم هر وقت جیزی میخوام یا باید قید خاستمو بزنم یا با ترسو لرز باید بگم که اونم ۹۰درصد مواقع جنجالو دعواعه همش تا یه چی میخایم میگه واجبه مگه نداری مگه فلان سال نخریدی الان بعد ۷ سال باردار شدم میگه لباس بارداریایی اون زمانتو بپوش درصورتی که یه شلوار بود که از بس شستم پوشیدم همون سالا دیگ رنگ و رو نداره یا مانتو بود حریر که مادر شوهره ازم گرفتش !این قدر حسرت میخورم وقتی دور وبریام لباسای خوب میپوشن ولی منو بچم نه،الان با پول یارانه میرم هر از گاهی قسطی از مغازه های محل لباس برا بچه میخرم ک دیگ اون حسرت به دل نمونه من خیلی بابت این موضوع اذیتم هیچ وقت هم عوض نمیشه بارها بهش گفتم الان دوماه پیش بهش گفتم خرید لباس عید و وسیله بریم توروخداتا قبل عید که همگرون نشه هم وقت باشه الان ورداشته برا مادرش چیز گرفته دست خودمون خالیه 😭😭😭
ظخر هم رفته پیش رفیقاش مارو ول کرده تا ساعت ۳ نیومده ما هم ناهار نخوردیم منتظر وقتی اومده میخام ناهار بیارم میگه من خوردم من خیلی ناراحت شدم بهش گفتم منو بچه هم خریم منتظر تو بودیم که با هم ناهار بخوریم باهام قهر کرده من چقدر خرمکه منتظر موندم