2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من خیلی وقت پیش این پست گذاشتم عدد بتا منم۳۲۱بود اما سقط شد

ای جانم انشالله دامنت سبز بشه بزودی تخودتو تقویت کن معجون زیاد بخورین  خودتووشوهرت واینکه ورزش داشته باش هرروز ورزش کن قبل رابطه شوهرت قهوه بخوره آرامش تغدیه و کپسول ول وومن وفولیک اسید  

همه اینارو میخوردم وباردار شدم 

باشگاه میرفتم ونمیدونستم اقدام داشتم ..ولی فکر نمیکردم ب این زودی بشه.. هرروز بعد بدنسازی روزی یه ربع طناب میزدم وباردار بودم 🫠🫠😄

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ای جانم انشالله دامنت سبز بشه بزودی تخودتو تقویت کن معجون زیاد بخورین خودتووشوهرت واینکه ورزش داشته ...

اره واقعا خدا باید بخواد حالا امسال تایم کاربن کمتر کردم به خودم برسم 

اره واقعا خدا باید بخواد حالا امسال تایم کاربن کمتر کردم به خودم برسم

آره موقع اقدام خیلی تاثیر داره تغدیه وورزش 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مشکلم این دوستی ندارم تنهام سخت برم باشگاه

من تنها میرفتم همیشه 

باشگاه اتفاقا تنهاخوبه تمرکز داری ورزشتو میکنی یبار با دوستم رفتم حرف میزد حواسمو پرت میکرد