2777
2789
منم...

من طرف داماد اومدن دنبال عروس که ببرنم برادر شوهرم اومده بود کمرمو ببنده من کلاه شنلمو سرم کردم،شوهرم دراوردش گفت ولش کن،حالا من گیر دادم که نه بپوشم و پوشیدمش🫤

حالا انگار اون وامونده ی موهای من بود😂

شوهرم هی درمیاورد من‌میپوشم.کاش گم شم بااین حرکتِ چیپ و خزم🤣

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

سوتی های دختر خالمو بگمرقص تمرین نکرده بود هیچیی و خیلی سم شد فیلماش از شدت استرسچون پریود بود زیر ل ...

هعیییییییییییییییییییییی   

﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمےA

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا ما رفتیم ماه عسل فرداش همسرم رفت تو سالن هتل نمی‌دونم چیکار کنه اومد بهم گفت مردم دیونه شدن نمی‌دونم چرا نگام میکنن و میخندن وقتی برگشت پشتش بهم شد چشمتون روز بد نبینه سوتینم رو دیدم که مثه دم‌بهش آویزونه سگگ سوتین به آستر شلوارش وصل شده بود منم یه دفه زدم زیر خنده نفسم بند اومد انقد خندیدم وقتی بهش گفتم داشت از خجالت دیونه میشد 🤣🤣🤣

من طرف داماد اومدن دنبال عروس که ببرنم برادر شوهرم اومده بود کمرمو ببنده من کلاه شنلمو سرم کردم،شوهر ...

خب شبش چطوری موهاتو باز کردی؟    

﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمےA

آقا ما رفتیم ماه عسل فرداش همسرم رفت تو سالن هتل نمی‌دونم چیکار کنه اومد بهم گفت مردم دیونه شدن نمی‌ ...

🤣🤣🤣🤣🤣

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

آقا ما رفتیم ماه عسل فرداش همسرم رفت تو سالن هتل نمی‌دونم چیکار کنه اومد بهم گفت مردم دیونه شدن نمی‌ ...

وووااایییی خدااااا پوکیدم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.