2777
2789
عنوان

شما بیاید بگیر حق با منه یا اون😐

146 بازدید | 14 پست

پارتنرم همیشه پیاممو دیر سین میکرد مثلا روزی یبار بعضی وقتا یهو چن روز سین نمیکرد 

منم این سری اعصابم خورد شد جمعه پیام دادم جواب نداد شنبه هم پیام دادم جواب نداد منم دیگه ولش کردم ن زنگ زدم ن پیام حالا دیشب اومده طلبکاره میگه من دو سه روز اول کار داشتم ولی بعدش گفتم ببینم تو کی حالمو میپرسی شاید مشکلی برام پیش اومده باشه هرچی هم میخام توضیح بدم براش که آقا من ناراحت بودمممم ازت میگه نه داری بهانه میاری

امروزم زنگ زدم که مثلا حرفامو بزنم بهش قط کرد گفت ۲۰ دقیقه دیگه زنگت میزنم ولی نزد منم تو پیام اینو نوشتم براش:باشم یا گورمو گم کنم برم؟ همینو بهم بگو فقط خسته شدم که هنوزم بعد چند ساعت جواب نداده

😐طولانی شد حالا شما بگین حق با اونه ؟من اشتباه کردم دیگه سراغشو نگرفتم؟

تواب نمکی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترجان ساده ای کسی که آدم رو بخواد این مدلی نیست!!! قطعا در کنار شما روابط دیگه با خانمهای دیگه هم دا ره.

بعد چند روز میاد دست پیش رو میگیره که یکوقت یقش رو نگیری و طلبکار نشی.

ولش کن برو اگر خام دروغاش بشی یکهو بخودت میای میبینی چند سال از عمرت تلف شد و آخر هم هیچی به هیچی.

فایده نداره.دوست نداره میخواد بپیچونه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

هیچ وقت جوری ضعیف حرف نزن ک ی نره خر بتونه در کمال تبهکار بودنش طلبکار بشه!!!! 

این یابو هیچ ارزشی برای تو و رابطه با تو قائل نیس، میزان ارزش و احترام و علاقه هر کس از میزان توجهش معلوم میشه!!! 

بکش کنار بدون خداحافظی حتی، ارزش هداحافظی هم نداره این توله

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

میدونی بعضی ادمها مریض هستن...

هیچ کس ادم حسابشون نمیکنه و وقتی یکی صاف و صادق بهشون عشق میده میدونن لیاقت ندارن اما اون فرد صادق رو نگه میدارن تا ب بقیه بگن ببین چقدر منو میخواد! 

حالا تو ولش کنی بعد چند وقت پیام میده تا باز یه نفر رو پیدا کنه آدم حسابش کنه و باز باتریش پر بشه میذاره میره 

میشه بیدار شی؟!