2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم مدام بهم تهمت میزنه همه نوع تهمت که فکر کنید گفته یعنی همه آنچه فکر کنید یکی دو بار به چند فرد معتمد که خودش قبولشون داشت گفتم و اونا هم همه واقف بود به پاکی من و کلی سرزنشش کردن اما در تمام اون مدت که تحت سرزنش قرار می گرفت هیچ دفاعی از خودش نمی کرد .‌‌‌ می دونم اهل خیانت نیست تمام مناسبتها رو برای من مراسم میگیره هر چیزی از سمت من باشه بهش مشکوکه مثلا همکار من دوست من برادر من خواهر من و ....حتی همسایه من اگر قرار باشه کوچکترین مراوده ای باهاشون داشته باشه بدش میاد 

زندگی برام یه جهنم شده مدام باید گریه کنم و هر روز یه تیکه یا یه حرکت برای نشون دادن به اینکه بهم اعتماد نداره. و از اون طرف من حس میکنم یکی بشدت داره منو پرتاپ می‌کنه تو دهانه آتشفشان. 

سایت همدل بود یه خانم معرفی کرد گفت سایت روان شناسی رایگان هست مشاوره میدن سوال میکنی مشاوره ها جواب میدن گفت میشه عین اینجا تاپیک بزنی بقیه که بلدن جواب میدن برو سرچ کن ببین میاره