2777
2789

آره هست. چی میشه مگه؟ من ۱۵ ساله قرص کم کاری میخورم. دخترم ۱۰ سالشه اونم داره دارو میخوره. هیچ مشکلی نداریم و عادی زندگی می کنیم.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزنتو در چه حالتیه کابوس بزرگ اونجاست که متابولیسم میاره پایین

من لاغرم. کمبود وزن دارم. دخترمم همین طور. اصلا علائم نداشتم بخاطر بیماری زنانه رفته بودم دکتر اونجا چکاپ شدم دیدم تیروئید کم کار دارم. دخترم هم طی چکاپ سالیانه مشخص شد.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

وزنتو در چه حالتیه کابوس بزرگ اونجاست که متابولیسم میاره پایین

دارو بخوری دیگه مثل یه آدم نرمال میشه بدنت. همه چیز طبیعی میشه. فقط باید تحت نظر پزشک ، چند ماه یکبار آزمایش بدی و دارو رو مرتب بخوری.

من لاغرم. کمبود وزن دارم. دخترمم همین طور. اصلا علائم نداشتم بخاطر بیماری زنانه رفته بودم دکتر اونجا ...

خوشبحالتون 

اما از علائم اصلیش زیاد شدن وزنو متابولیسم پایینه خالم اصلا غذا نمیخوره خودش میگه ولی وزنش پایین نمیاد 

خوشبحالتون اما از علائم اصلیش زیاد شدن وزنو متابولیسم پایینه خالم اصلا غذا نمیخوره خودش میگه ولی وزن ...

اون مال وقتیه که هنوز درمان رو شروع نکردی. هرچند من از اولشم علائم نداشتم. ولی درمان که شروع بشه متابولیسم میاد بالا وزنت هم نرمال میشه. مثل یه آدمی که اصلا بیماری تیروئید نداره.

اما خاله من خیلی وقته دارو میخوره دکتر گفته هرکار کنی نمیاد پایین

دکتر من بهم گفت کم کاری تیروئید مثل غذای کم نمک هست که ما بهش نمک اضافه می کنیم تا جایی که به حد لازم برسه. یعنی همون دارو. شاید خاله شما علت چاقیش ژنتیکی باشه یا کم تحرکی و یا تغذیه نادرست. انقدر به خودت استرس نده این بیماری خیلی ساده است هم خودش هم درمانش.

من با وجود همین بیماری، دوبار بارداری هم داشتم و بچه هام سالم هستند.