2777
2789
عنوان

خواستگار

568 بازدید | 70 پست

دوستان اگه شماخواستگاری داشتیدکه اخلاقش خوب بودولی پولدارنبودمعمولی.قیافشم معمولی

تحصیل کرده ولی پسربادب ومهربونی بوداما شما هیچ حسی بش نداشتیدباش ازدواج میکردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هیچ حسی نداشتم نه ازدواج نمی کنم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

اگه ۷۵درصد معیارامو داشته باشه و عاشقم باشه 

بهش فکر میکنم

شاید منم خوشم اومد ازش 

ولی درآمد خوب مهم خو 

به دل ادمم باید بشینه 

تا استارت رابطه بخوره 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
نه پول برام اولیویت اول بود

سخت در اشتباهی خواهر

منم تو همین فکرا بودم افتادم تو بدبختی

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇