2777
2789
عنوان

حسی اینجا هست شوهرش قاضی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 24 پست
حجابشون چطوره ؟ مثلا میتونن تور گردشگری برن ؟ یا کلاسای موسیقی ؟ یا کنسرت ؟ یا مثلا پیج گردشگری داشت ...

همه ی اینا میشه 

به شرطی که شوهره پیشت نباشه

اگه با شوهرت بخوای قدم از قدم برداری هرجا باشی باید به شذت مراقب پوشش و رفتارت باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی اینا میشه به شرطی که شوهره پیشت نباشهاگه با شوهرت بخوای قدم از قدم برداری هرجا باشی باید به شذ ...

ن کاری ندارم ک اون باشه 

ولی مثلا بعد گزارش نمیدن زن فلانی ک قاضیه تو فلان تور گردشگریه جمع مختلطه و پوشش فلانه  و ...  و براش بد بشه ! 

کاربری دست دو نفره .....
ن کاری ندارم ک اون باشه ولی مثلا بعد گزارش نمیدن زن فلانی ک قاضیه تو فلان تور گردشگریه جمع مختلطه و ...

اگه بشناسن چرا

بعدا هم خودش بهت گیر میده،الان که نمیاد جز به جزء توضیح بده برات.بعدا عملی ثابت میکنه برات😂 

ولی خب بخاطر اینا میخوای خواستگار قاضی رو از دست بدی؟ میدونی چقدر پرستیژ داره

ببین اگه میتونی هندل کنی و تغییر کنی قبول کن.وگرنه هرروز جنگ خواهید داشت

بخدا من دلم خونه از این همه محدودیت

همشم میگه بخاطر شغلمه وگرنه من عاشقتم

اگه بشناسن چرابعدا هم خودش بهت گیر میده،الان که نمیاد جز به جزء توضیح بده برات.بعدا عملی ثابت میکنه ...

من 

سر گروه یه تور گردشگریم پیج اینستا دارم ، کلاس گیتار هم میرم کلا آدم آزادی ام.  یکی از بزرگترین اهدافمم لین بود بازیگر شم در جهتشم تلاش میکنم.  

من تصمیم گرفتم بازیگریو بزارم کنار 

ولی تورم و پیج گردشگریمو ک خودمم توش فعالم واقعا سخته بزارم کنار کل هدف و موجودیت منه شغل منه چطور بتونم ازش دست بکشم آخه ؟ 

خاستگارمم خیلی دوست دارم آشناس ولی 

نمیدونم بشدت موندم بین عشق علاقه و به قولا پرستیژ و شرایط مالی خاستگاره.   و اهداف خودم ک خیلی حالم باهاشون خوبه 

کاربری دست دو نفره .....
من سر گروه یه تور گردشگریم پیج اینستا دارم ، کلاس گیتار هم میرم کلا آدم آزادی ام. یکی از بزرگترین ا ...

حق داری شغلت خیلی خوبه هم میگردی هم درامد داری

اینارو به آقای خواستگار بگو،با جزییات براش شرح بده و قول بگیر

که فردا باعث سوتفاهم نشه

بگو اونم توقعاتش رو ریز به ریز بگه

انشاالله که به نتیجه میرسین

حق داری شغلت خیلی خوبه هم میگردی هم درامد داریاینارو به آقای خواستگار بگو،با جزییات براش شرح بده و ق ...

اون هیییچ کاری نداره.  

ولی میگه طبق کارم ممکنه وقتی بخوایم ازدواج کنیم  لازم باشه ادامه ندی حالا نمیدونم اونم شنیده یا با قطعیت داره میگه.  

میخام ببینم اگر شوهر کار نداشته باشه خود شخصش ممکنه از طرف کارش محدود بشم من ، این سوالمه؟ 

کاربری دست دو نفره .....