2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی فیلم قشنگیهههه دلیل اینکه ثابت گفت از امیر طلاق بگیر چی بود؟

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

همون دیگه سوال منم همینه بنظرم قبول نمیکنه

فک کنم قبلا قرار بوده هدیه و ثابت ازدواج کنن ولی ثابت ازدواج بهم زده چون یه قسمت فیلم میگفتن ثابت تا مدت ها خلوتی یکیو نگاه میکرده 20 سال پیش که فک کنم همون هدیه بوده شایدم بخاطر بیماریش ازدواج نکرده

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

> behgang:سلام گل> behgang:خب ببین اول اینکه اگه دقت کنی ثابت تو سکانسایی که میخاد یه حرف زور بگه یا قرداد ببنده سیگار دستشه و تو سکانس اخرم سیگار دستش بود بنظرم میتونه پیشنهاد هدیه رو قبول نکنه و یه شرطی ببنده باهاش> behgang:احتمال قبول نکردنش 90 درصده> behgang:دو اینه صابد با ابان بهم میرسن چه علاقه چه زور> behgang:چون اون موقع که محمودی فک کرد برا عقد منظورش ابانه گف میخای بگو شوهر صابقشم بیاد و صابد گف اونم به وقتش> behgang:ینی برنامه ی خودشو ابانو چیده> behgang:احتمال اینکه بهار بخاد به امیر برسه زیاده

کلا این سریال داستانش لو رفته

تهش مشخصه

چون برگرفته از یه فیلم خارچیه

فیلم پیشنهاد بی شرمانه> behgang:ولی خب صابد سرطان داره اینم باید یادمون بمونه که هر لحضه ممکنه شخصیت صابت رو از دست بدیم> behgang:ابانم یکم خوشش اومده> behgang:یه فکت دیگم هس میگه امیر میتونست یه مقام بهتر پیدا کنه به راحتی ولی ثابت همونجا که از اسانسور میومد هماهنگ کرده بود خدمه تا شاید این بره و اینکه محمودی میتونست با یک تلفن بگه خالی کنن یه جا رو کاری براش نداش ولی صابد میخاست شخصیت امیر خورد شه و بره

تحصیل تاتر د