2777
2789
عنوان

گم شدن مرد 25 ساله برای همیشه😭💔

253 بازدید | 14 پست

مادر من یه دایی داشته که از خودش 7 سال بزرگتر بوده

مادربزرگ مادرم، 6 تا دختر داشته یدونه پسر

این پسر خیلییی براش عزیز بوده ولی انگار از بچگی یه جورایی پرخاشگر بوده. یکی از خاله های مادرم هم شیرین عقل بود

واسه پسرشون یه دختر شیرین عقل میگیرن. بعد از یه مدت مادر پسره بیرونش میکنه از خونه و دایی مادرم خیلیییی عصبانی میشه که چرا زنمو بیرون کردید

دایی مادرم سر شب میره خونه خواهر بزرگش. مادربزرگ و پدربزرگم رفته بودن بیمارستان واسه زایمان زن عموی مامانم

مامانم و خواهر برادران خونه بودن. دایی مامانم با یه جعبه شیرینی اومده بوده و یکم میشینه بعد میره

با همه خداحافظی و روبوسی میکنه 

و هنوزم داره میره🥲💔💔💔

فرداش مادربزرگم زنگ میزنه خونه دختراش که احمد (اسم مستعار) خونه شما نیست؟ 

مامانم میگه دیشب خونه ما اومد و رفت ...

الان 22 ساله که هیییییچ خبری ازش نیست. 

خیلی باهوش بوده اتفاقا. بابابزرگم بهش میسپارده که بره ماشینای فروشی رو قیمت کنه واسه بابابزرگم. میرفته تمام مشخصات ماشین رو مینوشته.

همون سالا، بابابزرگ مادرم رفته قم پیش دعانویس. ظاهرا دعانویسه چیزی بهش گفته که صلاح نبوده کسی بفهمه. خصوصا مادربزرگ مادرم.

هنوزم چشم به راهشن

الان من به شدت فکرم درگیرشه🥲💔

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

منکه زیاد نفهیدم کی ب کی شد ولی خدا ب دل مادرش آرامش بده

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه زیاد نفهیدم کی ب کی شد ولی خدا ب دل مادرش آرامش بده

دنبال دعانویسم

البته واسه الان نه

شاید دو سه سال دیگه که برم پیشش و درمورد دایی مادرم بپرسم ازش

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

دایی منم 36 ساله گم شده و مامانبزرگم هنوز چشم به راهه

هیچ جا خبری ازش نیست؟

مثلا بگن همچین کسی با این مشخصات به فلان جا مراجعه کردخ

پدرمنم الان بیست وخورده ای ساله گم شده وخبری ازش نداریم 😔😔😔

این دایی مادر من اختلال روانی داشته 

پدر شما اوکی بودن؟

این دایی مادر من اختلال روانی داشته پدر شما اوکی بودن؟

اره پدرمن سالم بود پدرم وقتی ازمادرمن جداشد یعنی طلاق گرفتن سال ۷۹ ۸۰ بود واسه همیشه ازپیش مارفت نمی دونیم الان زنده اس یامرده😢

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
اره پدرمن سالم بود پدرم وقتی ازمادرمن جداشد یعنی طلاق گرفتن سال ۷۹ ۸۰ بود واسه همیشه ازپیش مارفت نمی ...

شاید رفته خارج

زندگی جدید تشکیل داده تو یه شهر دیگه

یک حسی بهم میگه دایی مادرت زنده نیس خدا کنه اینجور نباشه شاید من اشتباه کردم

راستش خودمم همین حسو دارم

یه روز گفتم خدایا، اگه زنده است، من فردا ساعت 9:13 دقیقا بیدار شم

اگه مرده، ساعت 8:34 دقیقه

همین قدر جزئی

فرداش بیدار شدم، ساعتو چک کردم

8:34 بود💔

حالا نمیتونم استناد کنم ولی ...

شاید رفته خارجزندگی جدید تشکیل داده تو یه شهر دیگه

نمی دونم هیچ اطلاعی ازش نداریم 😔😔😔اتفاقا مادربزرگم الان فوت کرده وقتی زنده بود رفته بود برای بابام سرکتاب گرفته بود گفته بودن پسرت رفته زن گرفته بچه هم داره دعانویسه گفته بود به مادربزرگم حالا دیگه نمی دونیم که چی به سربابام اومده الان بیست و دوساله گم شده 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊