2777
2789
عنوان

انتخاب من بین عشقم و هدفم

138 بازدید | 14 پست

۱۰ سال عاشقش بودم و اوایل نمی دونست و اواخر هم مستقیم و غیر مستقیم پسم زد ... 

از درد عشقش مردم و زنده شدم ولی بلاخره بعد دو سال بی خیالش شدم.  

بعد دو سه سال سر کلش پیدا شد گفت ک دوسم داره درسته عشق خاصی از چشاش نمی دیدیم ولی رفتاراش تقریبا خوب بود تو رابطه و نشون می داد خواهان ادامه رابطه هست چ احساسی چ منطقی ... ولی من دیگه مث قبل دوسش نداشتم ولی  یک ماه خوردی میگذره کم کم حسم برگشت بهش و خیلی دوسش داشتم.   

ولی حالا از شانسم شرایطی پیش اومده (اون اجبارم نکرده شرایط اینطوریه ) که مجبوررررم بین اون و بزرگترین هدف و علاقم (بازیگری ) یکیو انتخاب کنم .... 

و نمیدونم بخاطر خودم بود یا حرف دل خودش بود بهم گفت ک هدفتو انتخاب کن ..... و منم گفتم باشه .  

و همه چیز باز تموم شد ولی دل من باز تیکه پاره شده .... 

از یه طرف سختمه که هدفم ک کل معنای زندگیمه بزارم کنار، از ی طرف سختمه اونم بازارم کنار ، ولی از همه بیشتر ناراحتم که اون گفت برم دنبال هدفت و من نمیتونم تشخیص بدم دلسوز من بود یا حرف دل خودش ؟ 

اخه ی هفته پیش همش میگفت ترکم نکنی ی وقت ...‌

کاربری دست دو نفره .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ادم مردد میشه بین عشق و آینده ش یعنی اون ادم اونقدرام برات مهم نبوده درواقع عاشقش نیستی

خیلیییی عاشقش بودم. ولی میترسم میترسم از اینکه اونو انتخاب کنم و بعدا کاری کنه ک پشیمون بشم از اینکه پا گذاشتم رو اهدافم 

کاربری دست دو نفره .....
خیلیییی عاشقش بودم. ولی میترسم میترسم از اینکه اونو انتخاب کنم و بعدا کاری کنه ک پشیمون بشم از اینکه ...

من خودم تقریبا تو همچین وضعیتی ام یکیو خیلی دوس دارم دارم مهاجرت میکنم چند روز پیش به دوستم گفتم اگه فقط یه اشاره کوچیک کنه اگه اندازه سرسوزن بهم حس داشته باشه قید همه چیو میزنم و میمونم

میدونی بعضی وقتا باید سبک سنگین کنی بعضی ادما ارزش دارن بخوای بخاطرشون ایثار کنی اما خیلیا پشیمونت میکنن 

من طرف مقابلت رو نمیشناسم اما نادیده نگرفته گفته حالا که مرددی برو دنبال زندگیت بعدم فکر نمیکنم بازیگر شدن و پارتنر داشتن همزمان نشدنی باشه خب با هم بمونین به هم‌کمک کنین به هدفاتون برسین