2789

سر ما خانوم ها دیگه حتی همو می‌بینند روشون می کنند اون ور 

بعد مادر شوهرم هم به من و هم به جاریم گفت دلتون خوش شد راحت شدید رابطه دو تا برادر بهم زدید با کاراتون 

نه به من و نه به جاریم اجازه صحبت نداد

در صورتی که خودم مادر شوهرمم بی تقصیر نبود خود اون بود که هرچی میشد و پشتم جاریم حرف می زد به من می گفت الان نقش آدم فرشته داره بازی می کنه 

اگه انقدر براش مهم بود بحثی نشه چرا می اومد پیش من پشت اون حرف می زد و بعد می رفت پیش اون پشت من می گفت 

والا همه فتنه ها خودش ریخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خندم گرفته بود اگه انقدر روابط پیدات برات مهمه پس اون حرف ها چی بود می زدی

اره مال من میگفت به شوهرم برودادگاه ازبرادرت شکایت کن آلان جوری اسمشومیگه انگارفقط همین یه بچه روداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا شما جاریا آشتی کنید با مادرشوهره قهر کنید 😂

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

شما چرا تو دام افتادین باشه تجربه الآنم دخالت نکن موندم چرا برادرها با حرفهای سه تا زن دعوا کردن چه ...

جاریم ماشالله پشت همه حرف می زد شوهرمم به گوشش رسید و به داداشش گفت زنت جمع کن