2777
2789

زنگ زده بهم میگه همسرمو تو شرایطی دیدم که حس کردم داره فیلم ناجور میبینه و دستش جای بدیه حالا چی کار کنم میگه خیلی اذیتم اصلا فکر نمیکردم اینجوری باشه.میگه خودش فهمید ناراحتم هی اصرار کرد بگو چی شده چرا ناراحتی منم گفتم اینجوری دیدمت فکرم رفت سمت چیز بدی شوهرشم گفته نه بخدا اونجوری نبود کلیپ میدیدم و هنزفری زده بودم تو بیدار نشی اذیت نشی ولی میگه من باورم نمیشه اما دیگه نمیخوام کشش بدم ولی از ذهن خودم پاک نمیشه حس میکنم الکی میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دلتو دریا کن و فراموشش کن 

نمیدونم چرا شوهرم تاحالا انجام نداده ها ولی اگ مچشو بگیرم ج*ر میخورم از خنده تااین ک ناراحت شم😂😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

جای دست شوهرش با دست دوست عوض بشه

میگه شبش باهم بودن همیشه ام چیزی بخواد میگه ولی این دفه یهو بیدار شده بره دستشویی دیده اینجوریه تازه مطمئنم نیست ولی ميگه چیزی که دیدم خوب نبود میگه چرا باید اینجوری کنه خودشم همینو گفته گفته وقتی دیشب انقدر خوب بود و خفن بود من اصن بخوامم الان نمیتونم کاری کنم

بگو دلتو دریا کن و فراموشش کن نمیدونم چرا شوهرم تاحالا انجام نداده ها ولی اگ مچشو بگیرم ج*ر میخورم ا ...

آره همینو میگم بهش جدی نگیره اینجوری شاید زودتر یادش بره

عادت قبلیش نیست آخه نمیدونم حالا ولی میگه میگه من میدونم قبلا از این کارا نکرده

خب دیگه بیخیال

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن