سلام...من میخوام یه سرخ کن بدون روغن کوچیک حداکثرچهار لیتری و دو المنته بخرم...تجربه از خریدش دارین؟چه مارکی خوبه؟ مارک و مدل خوبی میشناسین بهم معرفی کنین...ممنون دخترا😘🌸
خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !
اره گرونه ولی خب برات میمونه دو روز بعد خراب نمیشه
من فیلیپس دارمولی همون اوایلی ک اومده بود خریدم فک میکردم زیاد استفاده نشه سایز کوچیک کردمالان از تن ...
توش میوه اینام خشک میکنی ؟ چطور میشه